סלט קינואה ורימונים
סלט קינואה ורימונים הוא כל מה שאפשר לבקש מסלט – טעים, בריא ומשביע! והוא צבעוני ומרהיב, עשיר בוויטמינים טובים, עמוס בעלים רעננים, ומושלם לבוקר אנרגטי, צהריים קליל או ערב מפנק

הוא מלא בצבעים שיפתחו לכם את התיאבון, הוא עשיר בוויטמינים נפלאים, ועמוס בעלים ירוקים רעננים והוא כל מה שאפשר לבקש מסלט – טעים, בריא ומשביע!
הקינואה רכה ומשביעה, הרימונים אדומים ומלאי עסיס, עשבי התיבול טריים ורעננים, ואגוזים המתפצפצים עם חמוציות מתקתקות – יוצרים מנה יפהפייה ומיוחדת, שלגמרי יכולה לעמוד במרכז של כל שולחן חג.
הוא מושלם לכל ארוחה – לבוקר אנרגטי, צהריים קליל או ערב מפנק, ובליווי לחם טרי – סלט הקינואה רימונים המרהיב הזה – יעשה לכם חגיגה בעיניים ושמח בפה…

למה באמת כדאי לכם: סלט קינואה ורימונים
- ארוחה קלה ומזינה מחומרים שיש בכל בית
- כי כל הקסם הזה מתבשל במחבת אחת ב-ל-ב-ד!
- כי זה פתרון מושלם לערב טעים מול הטלוויזיה, וגם לבוקר, וגם לשבת…
שורה תחתונה: כי למה להסתפק בחביתה רגילה, שאפשר לקבל אחת משודרגת ועשירה?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? סלט קינואה ורימונים

סלט קינואה ורימונים
סלט קינואה ורימונים הוא כל מה שאפשר לבקש מסלט – טעים, בריא ומשביע! והוא צבעוני ומרהיב, עשיר בוויטמינים טובים, עמוס בעלים רעננים, ומושלם לבוקר אנרגטי, צהריים קליל או ערב מפנק
לדרג
המצרכים
- ½1 כוסות קינואה
- מים (לכיסוי של ס"מ אחד מעל גובה הקינואה ולא יותר )
- 1 כפית שטוחה מלח
- 2 כפות שמן
- חופן כוסברה
- חופן פטרוזיליה
- חופן כרפס
- חופן נענע ( בלי הגבעולים)
- גרגירים מחצי רימון
- חופן חמוציות
- פלפל שחור
- מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
- לשטוף במסננת הכי דקה שיש כוס וחצי קינואה, לשים בסיר ולהוסיף מים כס"מ אחד מעל גובה הקינואה ולא יותר (אם הקינואה רטובה מדי היא לא טעימה)
- להוסיף כפית שטוחה מלח ו-2 כפות שמן. לבשל על להבה קטנהונמוכה כ-45 דקות. מידי פעם לערבב עם מזלג ואם הקינואה נדבקה לתחתית הסיר באמצעהבישול להוסיף עוד כ-2-3 כפות מים רותחים ולהמשיך לבשל
- לקצוץ חופן כוסברה, חופן פטרוזיליה, חופן כרפס וחופן נענע בלי הגבעולים. להוסיף גרעיני רימון מחצי רימון וחופן חמוציות. להוסיף מעט פלפל שחור ומיץ מלימון אחד. כשהקינואה מתקררת להוסיף את הירק ולערבב היטב
הערות וטיפים
המתכון יילך מצויין גם עם בורגול במקום קינואה, בצל ירוק, עדשים שחורות ואגוזים, וכל שילוב שיהיה לכם טעים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
