סלט חצילים מטוגנים באריסה פיקנטית (ה-סלט לשבת!)
הוא אחד הסלטים הכי טעימים שייצא לכם להכין לשבת, הוא הכי צבעוני, הכי פיקנטי, הכי יפה, ובעיקר – הכי קל להכנה.
סלט חצילים מטוגנים באריסה הוא כל מה שתרצו על שולחן ארוחת השבת או החג שלכם. טעמים עמוקים ומתובלים היטב, פרוסות חצילים עסיסיות, רכות ובשרניות, ורוטב אריסה פיקנטי מושלם שעוטף הכל בעוצמת טעמים בנוכחות מהממת
על פרוסת חלה טרייה טרייה, לצד מנות דגים או בשר, בליווי סלטי ירקות מרעננים – הסלט הזה בא טוב ליד כל מנה או ארוחה, ותמיד תמיד יקצור מחמאות
למה באמת כדאי לכם: סלט חצילים
- מושלם על חלה טרייה טרייה, לצד מנות דגים או בשר או בליווי סלטי ירקות מרענן
- הכי צבעוני, הכי פיקנטי, הכי יפה, ובעיקר – הכי קל להכנה
- תיבול נהדר של פרוסות חצילים עסיסיות, רוטב אריסה פיקנטי וירק רענן
שורה תחתונה: אחד הטעימים, אחד הקלים, ה-אחד שתרצו לשולחן השבת
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? סלט חצילים
סלט חצילים מטוגנים באריסה פיקנטית (ה-סלט לשבת!)
המצרכים
- 2 חצילים
למרינדה:
- 1 כף אריסה (יש לקנות מוכן)
- 3 שיני שום
- צרור פטרוזיליה בחופן קצוץ
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כמון
- 1 כף קטשופ
- 3 כפות חומץ
- ½ לימון סחוט
- 1 כף שמן זית
אופן ההכנה
- לפרוס חצילים לפרוסות ולהמליח מעט. לשים במסננת חצי שעה. בינתיים לערבב את כל תבליני המרינדה.
- לספוג מעט את פרוסות החצילים ולטגן בשמן עמוק.
- להניח על נייר סופג, לסדר בתוך קופסה שכבת חצילים ומעליה את הרוטב ושוב חצילים ושוב רוטב. כמה שעות במקרר ומוכן להגשה.
הבמה כולה שלכם!
חצילים מטוגנים באריסה… מושלם
מאיה בוטראשווילי
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו סלט טעים ומרענן שמוסיף שלמות מענגת לכל שולחן ארוחה.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: איילה מרציאנו מלול