| | |

מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות

את המנה הזו אתם ממש לא תרצו לפספס לכבוד שבועות - מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות משגע וקליל להכנה, המשלב בהרמוניה בסיס ופל רך ומעליו רוטב שמנת פטריות אגוזי ועשיר
בהשראת: גילה מוגמי
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון וופל מוקרם בשמנת פטריות

יש וופל בלגי מתוק, ויש בגרסת גבינות מלוחה, יש פסטה שמנת פטריות ויש מוקרמת, א-בל, אם להיות "צנועים" רגע – אנחנו בטוחים שאין ולא יהיה כמו המתכון המשגע הזה המגלם את הטוב מכל העולמות, ויעשה לכם חג שבועות לבן וחגיגי במיוחד!

אז קבלו אותו במלוא יופיו  – וופל מוקרם בשמנת פטריות – הכי משגע, קל ונדיר, המשלב בשלמות בסיס ופל רך בהכנה ביתית סופר קלה, ומעליו – נוטף ברכות מושלמת – רוטב שמנת פטריות אגוזי, עשיר, סמיך ומוקרם היטב!

מנה מנצחת ולא שגרתית לשבועות, שתשדרג כל שולחן חג, תפתיע את אחרון האורחים במראה מרהיב וניחוח משגע ותסעיר את החיך בטעמים מופלאים ועמוקים שיישארו לכם בפה עוד שבועות…

 

מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות
צילום: גילה מוגמי
 

למה באמת כדאי לכם: מתכון לוופל

  • דמיינו ביס מושלם של ופל רך שמעליו נוטף רוטב שמנת סמיך ועשיר… עוד כמה דקות הדמיון יהפוך למציאות חלומית!

  • נדיר, קליל ופשוט להכנה,  והכי חשוב – משגע בטעם ושובר שגרה!

שורה תחתונה: עם מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות – החג יהיה מיוחד באמת

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

  

מתכון וופל מוקרם בשמנת פטריות

מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות

את המנה הזו אתם ממש לא תרצו לפספס לכבוד שבועות - מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות משגע וקליל להכנה, המשלב בהרמוניה בסיס ופל רך ומעליו רוטב שמנת פטריות אגוזי ועשיר
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

לוופל:

  • ¾ כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית שטוחה מלח

לרוטב שמנת פטריות:

  • 1 בצל (חתוך)
  • 1 קופסת פטריות (250 גרם)
  • 1 מיכל שמנת לבישול (500 מ"ל)
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • מעט מרק עוף
  • אגוז מוסקט
  • מעט אבקת פטריות

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את כל חומרי הוופל עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. לחמם מכשיר של וופל בלגי, לשמן היטב, לשפוך מהבלילה, לסגור את המכסה ולאפות כ-3 דקות או עד שמשחים. להוציא ולצנן
  • לטגן את כל חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת סמיכה, לשפוך על הוופל, לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור על חום 180 ל-10 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות
צילום: גילה מוגמי

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements