מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות
יש וופל בלגי מתוק, ויש בגרסת גבינות מלוחה, יש פסטה שמנת פטריות ויש מוקרמת, א-בל, אם להיות "צנועים" רגע – אנחנו בטוחים שאין ולא יהיה כמו המתכון המשגע הזה המגלם את הטוב מכל העולמות, ויעשה לכם חג שבועות לבן וחגיגי במיוחד!
אז קבלו אותו במלוא יופיו – וופל מוקרם בשמנת פטריות – הכי משגע, קל ונדיר, המשלב בשלמות בסיס ופל רך בהכנה ביתית סופר קלה, ומעליו – נוטף ברכות מושלמת – רוטב שמנת פטריות אגוזי, עשיר, סמיך ומוקרם היטב!
מנה מנצחת ולא שגרתית לשבועות, שתשדרג כל שולחן חג, תפתיע את אחרון האורחים במראה מרהיב וניחוח משגע ותסעיר את החיך בטעמים מופלאים ועמוקים שיישארו לכם בפה עוד שבועות…
למה באמת כדאי לכם: מתכון לוופל
-
דמיינו ביס מושלם של ופל רך שמעליו נוטף רוטב שמנת סמיך ועשיר… עוד כמה דקות הדמיון יהפוך למציאות חלומית!
-
נדיר, קליל ופשוט להכנה, והכי חשוב – משגע בטעם ושובר שגרה!
שורה תחתונה: עם מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות – החג יהיה מיוחד באמת
מתכון לוופל מוקרם בשמנת פטריות
המצרכים
לוופל:
- ¾ כוס קמח
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב
- 1 כפית שטוחה מלח
לרוטב שמנת פטריות:
- 1 בצל (חתוך)
- 1 קופסת פטריות (250 גרם)
- 1 מיכל שמנת לבישול (500 מ"ל)
- ½ כוס חלב
- 2 כפות חמאה
- מלח
- פלפל
- מעט מרק עוף
- אגוז מוסקט
- מעט אבקת פטריות
אופן ההכנה
- לערבב היטב את כל חומרי הוופל עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. לחמם מכשיר של וופל בלגי, לשמן היטב, לשפוך מהבלילה, לסגור את המכסה ולאפות כ-3 דקות או עד שמשחים. להוציא ולצנן
- לטגן את כל חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת סמיכה, לשפוך על הוופל, לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור על חום 180 ל-10 דקות
-
-
רק עוד דבר אחד אחרון!
-