| | | | | |

עוגת ביסקוויטים מטריפה ויפה

מתכון מושלם של עוגת ביסקוויטים מטריפה ויפה, משגעת ומענגת, מתחתית ביסקוויטים פריכה ורכה, שכבת עתירת מתיקות של קצפת עשירה וחלומית ומעליה ציפוי שוקולד חום ומרהיב שיוצר מראה פשוט משגע!
בהשראת: סוניה לוי
ציון 4 על ידי דירוג אחד
עוגת ביסקוויטים

יש מתכונים שלא מחליפים, הם נצחיים, קלאסיים, נוסטלגיים ומציפים בנו אלפי זכרונות של טעמי ילדות מתוקים ומענגים.

כזה הוא בדיוק המתכון המושלם הזה של עוגת ביסקוויטים מטריפה ויפה, משגעת ומענגת, חלומית וקטיפתית ו… לא נראה לנו שצריך להמשיך.

ומה מיוחד דווקא במתכון הזה? שאנחנו מכינים כבר אותו כבר שנים, שהוא מוכן בקלות בלי יותר מדי סיבוכים, שהוא תמיד תמיד יוצא טעים, וחוץ מתחתית ביסקוויטים פריכה ורכה, תתענגו כאן גם על שכבת עתירת מתיקות של קצפת עשירה וחלומית ומעליה ציפוי שוקולד חום ומרהיב שיוצר לה מראה פשוט משגע!

עוגת ביסקוויטים
צילום: סוניה לוי

למה באמת כדאי לכם: עוגת ביסקוויטים

 

  • עוגת ביסקוויטים מטריפה וכ"כ יפה שכמעט לא תרצו להרוס, אבל לא תעמדו בפיתוי…
  • שילוב מושלם של תחתית ביסקוויטים פריכה, שכבת עתירת מתיקות של קצפת עשירה ומעליה ציפוי שוקולד חום ומרהיב שיוצר לה מראה פשוט משגע

שורה תחתונה: אל תשכחו ללקק את שאריות הקצפת מהמרית, זה עוד כיף בהכנה הקלה של עוגת ביסקוויטים

אז איך מכינים?
עוגת ביסקוויטים

 

עוגת ביסקוויטים
טובלים כל ביסקוויט בחלב ומשטחים בתחתית הכלי. צילום: סוניה לוי
עוגת ביסקוויטים
ממלאים בקרם ומיישרים על שכבת הביסקוויטים, ושוב מרטיבים ביסקוויטים, שמים מלית וככה ממשיכים 4 שכבות. צילום: סוניה לוי
עוגת ביסקוויטים
שופכים על כל העוגה שוקולד חלב ובשקית זילוף שופכים את השוקולד הלבן בתנועות הלוך חזור כך שייצאו הרבה פסים .צילום: סוניה לוי
עוגת ביסקוויטים
לוקחים שיפוד או קיסם ומעבירים על העוגה מלמעלה למטה לקבלת צורה יפה. צילום: סוניה לוי
עוגת ביסקוויטים
מקררים כ-8 שעות להתייצבות וזוללים. צילום: סוניה לוי

 

עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים מטריפה ויפה

מתכון מושלם של עוגת ביסקוויטים מטריפה ויפה, משגעת ומענגת, מתחתית ביסקוויטים פריכה ורכה, שכבת עתירת מתיקות של קצפת עשירה וחלומית ומעליה ציפוי שוקולד חום ומרהיב שיוצר מראה פשוט משגע!
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: סוניה לוי

המצרכים

  • 4 חבילות ביסקוויטים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 מיכל שמנת להקצפה גדול
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 150 גרם ממרח קינדר (או ממרח נוטלה, או שוקולד חלב או מריר מומס)
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • ½1 כוס חלב (לטבילת הביסקוויטים)
  • 150 גרם שוקולד חלב

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה

  • בתבנית או רינג 25/25 מרפדים את התחתית בנייר אפיה. אם מכינים ברינג שמים נייר אפיה ומתחת רדיד אלומיניום ועוטפים את התבנית היטב ומהדקים.
  • בקערת זכוכית ממיסים שוקולד חלב בפולסים של 25 שניות במיקרוגל עד המסה. בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה את השמנת מתוקה, האינסטנט והסוכר.
  • 20 שניות לקצפת יציבה. מנמיכים מהירות, מוסיפים גבינה וממרח בואנו, מערבבים להטמעה ומוסיפים בהדרגה את השוקולד המומס ומערבבים חלש במיקסר עד תערובת אחידה .
  • טובלים כל ביסקוויט בחלב ומשטחים בתחתית הכלי. ממלאים בקרם שהכנו ומיישרים על שכבת הביסקוויטים, ושוב מרטיבים ביסקוויטים, שמים מלית וככה ממשיכים 4 שכבות .

לציפוי:

  • בקערה קטנה ממיסים שוקולד חלב חום, ובקערה נוספת ממיסים שוקולד לבן. שופכים על כל העוגה שוקולד חלב חום ובשקית זילוף שופכים את השוקולד הלבן ובתנועות הלוך חזור מזלפים על העוגה כך שייצאו הרבה פסים .
  • לוקחים שיפוד או קיסם ומעבירים על העוגה מלמעלה למטה לקבלת צורה יפה. מקררים כ-8 שעות להתייצבות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements