| | |

פשוט, קל ומצוין: דג טונה מטוגן

מתכון מושלם של מנת דג טונה מטוגן בדקות הכנה שיפנק במנה קלילה ובשרנית בריאה ועסיסית. תיבול קליל, צריבה קצרה ויש לכם מעדן מושלם של דג טונה מטוגן פשוט מצוין!
בהשראת: שולמית שחר
ציון 5 על ידי דירוג אחד
דג טונה מטוגן

אם אתם מחפשים תחליף טעים ומעולה לכל מנה בשרית, אם אתם רוצים לגוון במנה בריאה ומזינה את התפריט – לכו על המתכון המושלם הזה של מנת דג טונה מטוגן, שיגזול מכם רק דקות הכנה ויפנק אתכם במנה קלילה ועסיסית

בדרך כלל אנחנו אוכלים טונה משימורים או ברול סושי טעים, אבל אם הייתם יודעים כי דג טונה הוא בין הדגים היותר בשרניים שיש, וכמו כל נתח טרי ואיכותי, הוא דורש ייבוש מוחלט, תיבול קליל, צריבה קצרה במחבת ו…זהו, אנחנו בטוחים שהייתם מכינים כמעט מדי יום את המנה הנהדרת ושוברת השגרה הזו

אל תשכחו לקשט בפלח לימון טרי ועסיסי, לזלף כמה טיפות, לשדך פירה רך או אורז טעים, ללוות את המנה בסלט ירקות רעננים, לקחת ביס ופשוט להיות בעננים

דג טונה מטוגן
צילום: שולמית שחר

למה באמת כדאי לכם: דג טונה מטוגן

 

דג טונה מטוגן – אדום או לבן – יבוא מצוין לכל ארוחת צהריים מזינה

מחפשים תחליף טעים ומעולה לכל מנה בשרית? לכו על מנת דג טונה מטוגן קלילה ועסיסית

שורה תחתונה: דג טונה הוא בין הדגים היותר בשרניים שיש, וכמו כל נתח טרי ואיכותי, הוא דורש תיבול פשוט וצריכה קצרה בלבד!

איך מכינים?
דג טונה מטוגן

 

דג טונה מטוגן

פשוט, קל ומצוין: דג טונה מטוגן

מתכון מושלם של מנת דג טונה מטוגן בדקות הכנה שיפנק במנה קלילה ובשרנית בריאה ועסיסית. תיבול קליל, צריבה קצרה ויש לכם מעדן מושלם של דג טונה מטוגן פשוט מצוין!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שולמית שחר

המצרכים

  • 8 חתיכות סטייק טונה (מומלץ לשלב גם טונה אדומה) (מגיע בוואקום פרוס ודק ביחידות של 4 או חתיכות בודדות)
  • קערת מים עם כפית מלח ומיץ מלימון אחד (להשריית הדגים)
  • שמן עמוק (גובה 2 סנטימטר)
  • כפית מחוקה כורכום
  • ½ כפית שום גבישי
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • נוריד מהדג את העור, נשרה שעה במי המלח והלימון ואח"כ נשטוף היטב את הדגים ונסנן במסננת במשך כמה שעות עד שיגירו את כל הנוזלים
  • נניח את הדגים מעל מספר שכבות של נייר סופג ומעליהם עוד כמה שכבות של נייר סופג לספיחת כל הנוזלים.
  • נחמם 2 סנטימטר שמן במחבת טפלון, נוסיף לשמן את הכורכום והשום הגבישי ונערבב.
  • נטגן את הדגים בשמן על להבה בינונית עד הזהבה משני הצדדים. נעביר את הדגים לנייר סופג, נפזר עליהם כוסברה ונגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements