מתכון שניצל ממולא בפטריות
טעם שלמות במתכון סופר פשוט
מתכון שניצל ממולא בפטריות הוא השדרוג המושלם לארוחת הצהריים שלכם! במקום השניצל הקלאסי, הפעם תקבלו נתחי עוף פריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, כשבכל ביס תגלו מילוי מושלם של פטריות עם טעם עמוק ושלם.
המתכון הזה משלב את הקריספיות המוכרת עם עושר פטריותי שמרומם את המנה לרמה חדשה. קל להכנה ומושלם לאירוח או ארוחה משפחתית, השניצל הזה ישדרג לכם את המטבח.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
המצרכים
- 1 ק"ג שניצל עוף דק
למילוי:
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 סלסלת פטריות קצוצות דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 2 שיני שום כתושות
- ¼ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כמון
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
- ¼ כוס מים
- מעט מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה
- חממו מעט שמן במחבת וטגנו את הבצל עד להשחמה.
- הוסיפו את הפטריות והשום וטגנו מספר דקות.
- תבלו בכורכום, פלפל שחור, פפריקה, כמון ומלח.
- ערבבו את אבקת המרק עם ¼ כוס מים והוסיפו למחבת.
- בשלו עד שהנוזלים מצטמצמים כמעט לחלוטין.
הרכבת השניצל:
- הניחו שניצל עוף דק בקערה קטנה.
- שימו כף מהמילוי במרכז השניצל.
- קפלו את השוליים כך שיכסו היטב את המילוי, ונעצו קיסם שיניים כדי לאבטח את הקיפול.
- גלגלו את השניצל הממולא בפירורי לחם.
- אם בחרתם בטיגון: טגנו בשמן חם משני הצדדים עד להזהבה.
- אם בחרתם באפייה: חממו תנור ל-180 מעלות ואפו עד שהשניצל זהוב ופריך.
הערות וטיפים
- אפשר לטגן בשמן אן לאפות בתנור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון שניצל
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון שניצל ממולא בפטריות מתכון מאת: נועם זיגדון
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון