פרגיות ברוטב ברווז חמוץ מתוק
מנה שיוצאת עסיסית ונימוחה
הכנת פרגיות ברוטב ברווז מעניקה נופך של יוקרה וייחודיות לארוחה, ויכולה לשדרג ארוחת ערב חגיגית או אירוח מיוחד.
המנה משתלבת נהדר עם תוספות כמו אורז, תפוחי אדמה, או ירקות צלויים, וכך יוצרת ארוחה שלמה ומגוונת.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר רחב
המצרכים
- 1 ק"ג פרגיות
- 1 בצל (גדול חתוך לרצועות)
- 2 כפות רסק עגבניות
- ¼ כוס שמן
- 1 כפית כמון
- צ'ילי גרוס חריף (מעט )
- 1 כף רוטב ברווז (על כל פרגית)
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- אפשר להוסיף קצת מלח
אופן ההכנה
- לחמם סיר סוטאז עם שמן.
- לטגן את הפרגיות משני צדדים עד שמשחים.
- להוסיף את הרסק והכמון להוסיף את הבצל ולערבב מעט .
- לסדר את הפרגיות מעל הבצל לפזר את הצ'ילי החריף.
- לצקת מעל כל פרגית כף מהרוטב ברווז.
- לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות.
- לפזר פיטרוזליה קצוצה.
- להכניס לתנור שחומם מראש על 200° על שמשחים .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פרגיות ברוטב ברווז חמוץ מתוק מתכון מאת: נועם זיגדון
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון