ריבועי פיצוחים ללא בצק
במרקם פריך וטעמים עמוקים ועשירים.
ריבועי פיצוחים הם קינוח נהדר לאירוח, שמותיר רושם אונתן להגיש אותם כתוספת ייחודית לשולחן קינוחים.
ניתן לשלב סוגים שונים של פיצוחים לפי העדפה אישית, כמו גם להוסיף שוקולד מריר, דבש או ממתקים טבעיים נוספים, לפי הטעם.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
ברינג או תבנית מרובעת
מחבת רחבה
המצרכים
- 16-18 ביסקויטים ( מוברשים בחלב)
- ¼1 כוסות סוכר חום
- 5 -6 כוסות פיצוחים ( טחונים גס)
- 4 כפות סילאן
- 50 גרם חמאה
אופן ההכנה
- לסדר ברינג או תבנית מרובעת ביסקוויטים בערך 16-18 ולהבריש בחלב .
- בתוך מחבת רחבה להמיס : 1 .1/4 כוס סוכר חום.
- להוסיף : 5 -6 כוסות פיצוחים טחונים גס אפשרי קצת יותר 4 כפות סילאן 50 גרם חמאה.
- לערבב היטב עד להמסת החמאה ולשפוך מעל הביסקוויטים ולישר.
- להכניס לתנור ל 15 דקות על 170 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: ריבועי פיצוחים ללא בצק
אפשר נטורינה לפרווה? אכן. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: ריבועי פיצוחים ללא בצק מתכון מאת: ירדנה ג'נאח