| | | |

עוגת קלמנטינה בטעם הדרים משגע

עוגה ברעננות ייחודית המתאימה לכל עונה
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת קלמנטינה

עוגת קלמנטינה מפיצה ניחוח נהדר של הדרים ברחבי הבית, מה שהופך את החוויה לטעימה עוד לפני הביס הראשון.

עוגה פשוטה להכנה ואינה דורשת מיומנויות אפייה מורכבות. ניתן להכין אותה במהירות וליהנות מהטעם המיוחד.

= ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

עוגת קלמנטינה
צילום: ישראלה אזולאי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת קלמנטינה

עוגת קלמנטינה בטעם הדרים משגע

עוגה ברעננות ייחודית המתאימה לכל עונה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית בקוטר 22-24 ס"מ / מסולסלת עגולה בקוטר 25

המצרכים

  • 3 קלמנטינות (שלמות עם הקליפה)
  • 3 ביצים
  • מלח (קורט )
  • 200 גרם סוכר
  • 100 מ"ל שמן
  • 60 מ"ל מים
  • 300 גרם קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • פילטים של שקדים דקים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • שוטפים טוב טוב 3 קלמנטינות שלמות עם הקליפה .
  • חותכים באמצע לרוחב ומוציאים גלעינים.חותכים לרבעים וטוחנים בקוצץ מזון לעיסה.
  • מעבירים לקערה מוסיפים 3 ביצים בטמפרטורת החדר וקורט מלח וטורפים עם מטרפה ידנית.
  • מוסיפים 200 גרם סוכר וטורפים., מוסיפים 100 מל שמן וטורפים., מוסיפים 60 מל מים וטורפים.
  • מוסיפים 300 גרם קמח ושקית אבקת אפיה ומערבבים עם לקקן לבלילה אחידה.
  • נחמם תנור ל180 מעלות.
  • נעביר את הבלילה לתבנית ונפזר מעל פילטים של שקדים דקים.
  • אופים עד שמזהיב יפה ושיפוד יוצא יבש.
  • מצננים טוב ומפדרים באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת קלמנטינה
צילום: ישראלה אזולאי

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

מקור: עוגת קלמנטינה בטעם הדרים משגע מתכון מאת: ישראלה אזולאי

 

 

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements