עוגיות שוקולד ציפס מהממות
בחירה מנצחת שתמיד משמחת ומתקבלת באהבה!
עוגיות שוקולד ציפס הן מהעוגיות הפופולריות ביותר, בזכות השילוב המושלם בין פריכות מתוקה לשוקולד נמס.
הכנת עוגיות שוקולד צ'יפס אינה דורשת מיומנויות אפייה מורכבות, והיא פשוטה ומהירה יחסית.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- ½2 כוסות קמח (350 גרם)
- ½ כוס קוקוס (45 גרם)
- 1 כפית סודה לשתיה (5 גרם)
- 1 כוס סוכר דמררה (200 גרם)
- ½ כוס פיצפוצי שוקולד קטנטנים (85 גרם)
- ¾ כוס שמן (180 מ"ל)
- 3 ביצים (L)
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים.
- מוסיפים לקערה את המצרכים הרטובים ומאחדים מסה.
- דוחסים את המסה לתבניות סיליקון משומנות ואופים בין 15 ל 17 דקות.
- מצננים את העוגיות לגמרי לפני שמחלצים אותן מהתבניות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגיות שוקולד ציפס מהממות מתכון מאת: שולמית שחר