מתכון פרגיות ברוטב אדום
ארוחה עשירה, מזינה וטעימה
מתכון פרגיות ברוטב אדום שמתאימות במיוחד לצד תוספות כמו אורז, פירה או קוסקוס, מה שהופך אותן לארוחה שלמה ומזינה.
פרגיות ברוטב אדום הן מנה שמרגישה ביתית ומחממת בחורף, אבל יכולה גם להיות קלה ומשביעה בקיץ.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר
המצרכים
- 1 בצל
- שמן רגיל / זית
- ½ קילו סטייק פרגית
- 1 גמבה (חתוכה לריבועים גסים)
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2 כפות שמן
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית גריל עוף
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- ½ כפית צ׳ילי גרוס
- 1 עגבניה
- 1 כוס מים רותחים
- 1 בצל ירוק
אופן ההכנה
- לטגן בצל בשמן רגיל/זית להוסיף חצי קילו סטייק פרגית חתוך לחצי ולצרוב משני הצדדים.
- להוסיף גמבה חתוכה לריבועים גסים ולצרוב מעט.
- להנמיך להבה ולהוסיף כף פפריקה מתוקה ומעליה 2 כפות שמן כף רסק עגבניות כפית מלח כפית כורכום חצי כפית גריל עוף חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צ׳ילי גרוס ולערבב בשמן.
- להוסיף עגבנייה חתוכה לקוביות לערבב הכל ולהוסיף כוס מים רותחים להביא לרתיחה ולהנמיך ולסגור מכסה לעשר דקות.
- להוסיף בצל ירוק חתוך גס ולסגור מכסה לעוד עשר דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון פרגיות ברוטב אדום מאת: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם: בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”