מתכון רביולי בטטה

רביולי בטטה ברוטב עגבניות

רביולי בטטה הוא מאכל איטלקי קלאסי שמשלב את המתיקות העדינה של הבטטה עם הבצק הרך…

רביולי בטטה ברוטב עגבניות

אידיאלית לאירועים מיוחדים או לארוחות חגיגיות.
בהשראת: שולמית שחר
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון רביולי בטטה

רביולי בטטה הוא מאכל איטלקי קלאסי שמשלב את המתיקות העדינה של הבטטה עם הבצק הרך של הפסטה.

כשמוסיפים לו רוטב עגבניות עשיר, מתקבל שילוב טעמים מושלם של מתוק וחמוץ, שמאזן כל ביס.

המנה הזו היא לא רק טעימה ומזמינה, אלא גם מרשימה וקלה להכנה – מתאימה גם לארוחה משפחתית וגם לאירוח חגיגי.

=[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שולמית-שחר icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של שולמית שחר [/button]

מתכון רביולי בטטה
צילום: שולמית שחר

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון רביולי בטטה

רביולי בטטה ברוטב עגבניות

אידיאלית לאירועים מיוחדים או לארוחות חגיגיות.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שולמית שחר

ציוד

סיר
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 1 חבילה רביולי בטטה (400 גרם)
  • 1 מיכל רוטב שמנת עם עגבניות (258 גרם של יטבתה)
  • 3 כפות שמן (45 מ"ל)
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 חופן פטוזליה קצוצה
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • מכינים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה מעבירים למסננת ושוטפים.
  • בסיר שבו בישלנו את הרביולי שמים את רוטב העגבניות והתיבול ומביאים לרתיחה ראשונית.
  • מנמיכים את הלהבה למינימום ומוסיפים את הרביולי ומערבבים היטב כ 2 דקות עד לספיחת טעמים.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

מתכון רביולי בטטה
צילום: שולמית שחר

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

מקור: רביולי בטטה ברוטב עגבניות מתכון פשוט מאת: שולמית שחר

 

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?