רביולי בטטה ברוטב עגבניות
רביולי בטטה הוא מאכל איטלקי קלאסי שמשלב את המתיקות העדינה של הבטטה עם הבצק הרך…
רביולי בטטה ברוטב עגבניות

רביולי בטטה הוא מאכל איטלקי קלאסי שמשלב את המתיקות העדינה של הבטטה עם הבצק הרך של הפסטה.
כשמוסיפים לו רוטב עגבניות עשיר, מתקבל שילוב טעמים מושלם של מתוק וחמוץ, שמאזן כל ביס.
המנה הזו היא לא רק טעימה ומזמינה, אלא גם מרשימה וקלה להכנה – מתאימה גם לארוחה משפחתית וגם לאירוח חגיגי.
=[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שולמית-שחר icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של שולמית שחר [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 1 חבילה רביולי בטטה (400 גרם)
- 1 מיכל רוטב שמנת עם עגבניות (258 גרם של יטבתה)
- 3 כפות שמן (45 מ"ל)
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 חופן פטוזליה קצוצה
אופן ההכנה
- מכינים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה מעבירים למסננת ושוטפים.
- בסיר שבו בישלנו את הרביולי שמים את רוטב העגבניות והתיבול ומביאים לרתיחה ראשונית.
- מנמיכים את הלהבה למינימום ומוסיפים את הרביולי ומערבבים היטב כ 2 דקות עד לספיחת טעמים.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: רביולי בטטה ברוטב עגבניות מתכון פשוט מאת: שולמית שחר