רביולי בטטה ברוטב עגבניות
אידיאלית לאירועים מיוחדים או לארוחות חגיגיות.
רביולי בטטה הוא מאכל איטלקי קלאסי שמשלב את המתיקות העדינה של הבטטה עם הבצק הרך של הפסטה.
כשמוסיפים לו רוטב עגבניות עשיר, מתקבל שילוב טעמים מושלם של מתוק וחמוץ, שמאזן כל ביס.
המנה הזו היא לא רק טעימה ומזמינה, אלא גם מרשימה וקלה להכנה – מתאימה גם לארוחה משפחתית וגם לאירוח חגיגי.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר
המצרכים
- 1 חבילה רביולי בטטה (400 גרם)
- 1 מיכל רוטב שמנת עם עגבניות (258 גרם של יטבתה)
- 3 כפות שמן (45 מ"ל)
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 חופן פטוזליה קצוצה
אופן ההכנה
- מכינים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה מעבירים למסננת ושוטפים.
- בסיר שבו בישלנו את הרביולי שמים את רוטב העגבניות והתיבול ומביאים לרתיחה ראשונית.
- מנמיכים את הלהבה למינימום ומוסיפים את הרביולי ומערבבים היטב כ 2 דקות עד לספיחת טעמים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: רביולי בטטה ברוטב עגבניות מתכון פשוט מאת: שולמית שחר