פשטידת כרובית עסיסית מתכון פשוט
מנה מזינה שמתאימה כתוספת או כארוחה קלה
פשטידת כרובית קלה ומהירה להכנה, עם מרכיבים זמינים ולא מורכבים, מה שהופך אותה למתאימה גם למי שמחפש פתרונות לארוחות מהירות.
הפשטידה מתאימה לארוחת ערב קלילה, כארוחת ביניים או כתוספת לצד מנה עיקרית בארוחת צהריים או ערב.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 1 מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
- 1 מיכל קוטג' 5% (250 גרם)
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
- 3 ביצים (בגודל L)
- 4 כפות קמח
- 1 כפית מלח
- אגוז מוסקט (קורט )
- פלפל שחור גרוס (קורט )
- 50 גרם חמאה קוביות ( לפזר מלמעלה)
אופן ההכנה
- מערבבים את כל חומרי הפשטידה יחד בקערה (מלבד החמאה).
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים מעל קוביות חמאה.
- אופים ב 180 מעלות למשך 35-40 דקות.
הערות וטיפים
הקוביות נחתכות יפה לאחר כמה שעות במקרר אך ניתן לאכול גם לפני.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פשטידת כרובית עסיסית מתכון פשוט מאת: ליטל אשואל
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף באינסטגרם, בקבוצתה וגם בבלוג