שניצל תירס ביתי הכי קל וטעים
פתרון נהדר לארוחה מזינה וטעימה
שניצל תירס ביתי הוא הפתרון המושלם לארוחה מהירה וטעימה שכל המשפחה תאהב! השילוב של גרגירי תירס מתוקים ותיבול עדין יוצר מנה רכה מבפנים וקריספית מבחוץ, שאי אפשר לעמוד בפניה.
והכי טוב? זה כל כך קל להכנה, שאחרי הפעם הראשונה תכינו אותו שוב ושוב. מנה משביעה, פשוטה ומלאת טעם – מה צריך יותר מזה?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית אפייה בינונית / מחבת
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 2 קופסאות תירס (קטנות - 800 גרם)
- 1 שן שום
- 1 כוס קמח
- ½ כוס פרורי לחם
- 1 ביצה (L)
- 1 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- משאירים כוס תירס בצד וטוחנים את שאר המרכיבים בקוצץ חשמלי.
- מוסיפים את התירס השלם ומערבבים.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות.
- טובלים בביצה ופירורי לחם.
- מטגנים במחבת עם מעט שמן משני צדדים עד שמזהיב.
הערות וטיפים
- אפשר לאפות בתנור 180° עד שמזהיב .
- אפשר להקפיא .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: שניצל תירס ביתי הכי קל וטעים מתכון מאת: נועם זיגדון