מאפינס תותים, יוגורט ושוקולד לבן
עוגות אישיות של תות וניל ויוגורט
קבלו מתכון לקינוח קליל של מאפינס תותים שמתאים לכל אירוע – ימי הולדת, מפגשים חברתיים או כארוחת בוקר מתוקה.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית מאפינס
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 1 כוס תותים (טריים קצוצים)
- 2 ביצים
- 200 מ"ל יוגורט וניל (1 גביע - עדיף דנונה פרו)
- ⅓ כוס מייפל טהור
- ¼ כוס שמן קוקוס (מומס)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס קמח כוסמין (השתמשתי ב70% מלא)
- 1 כפית אבקת אפיה
לעיטור:
- 50 גרם שוקולד לבן (½ חפיסה)
- 3 תותים (קצוצים)
אופן ההכנה
- בקערה נטרוף ביצים עם מייפל ויוגורט.
- נוסיף שמן קוקוס מומס ונמשיך לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף קמח, אבקת אפייה, תותים קצוצים ותמצית וניל ונערבב.
- נעביר לתבנית שקעים משומנת, נפזר מעל כל שקע שוקולד לבן קצוץ ומעט תותים.
- נכניס לתנור שחומם על 180 מעלות לאפייה של 15-20 דקות (תלוי בגודל של התבנית).
- להמתין לקירור, אפשר לקשט עם עוד שוקולד לבן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מאפינס תותים, יוגורט ושוקולד לבן מתכון מאת: עידית מרום