מגנום ביתי ללא תוספת סוכר
רק מ 5 מצרכים - ללא תוספת סוכר!

מגנום ביתי ללא תוספת סוכר הוא קינוח מושלם למי שמחפש להימנע מסוכר מוסף אך עדיין ליהנות מהטעם הקרמי והשוקולדי של גלידה מצופה.
מתכון שמשלב גלידה עשירה בציפוי שוקולד קריספי, בדיוק כמו המגנום האהוב.



אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
מעבד מזון
תבנית שקעים בצורת מגנום
מקל של ארטיק
המצרכים
- 2 מנגו
- 1 גביע מעדן דנונה בטעם מנגו (ללא תוספת סוכר)
- ½ חפיסת שוקולד (ללא תוספת סוכר)
- 1 כפית שמן
- פיסטוקים טחונים (קצת )
אופן ההכנה
- במעבד מזון טוחנים את המנגו כשהם מקולפים וחתוכים ביחד עם המעדן, עד שנהיה מרקם חלק.
- מעבירים לתבנית שקעים בצורת מגנום (מספיק לשלוש יחידות).
- מכניסים את המקל של הארטיק, מיישרים ומעבירים להקפאה ללילה.
- למחרת, ממיסים את חצי חבילת השוקולד עם השמן.
- מחלצים את הארטיק וטובלים בשוקולד המומס ומפזרים מעל פיסטוקים טחונים.
- מניחים על נייר אפייה לכמה דקות עד שהשוקולד מתייצב.
הערות וטיפים
ניתן לשמור בקופסא סגורה במקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מגנום ביתי ללא תוספת סוכר מתכון מאת בטי דרעי
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @dery.kitchen