מגולגלות בצק עלים במילוי שוקולד, אגוזים וחלווה
עוגיות ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר

מגולגלות מבצק עלים במילוי שוקולד הן קינוח קל ומהיר להכנה, עם שילוב מושלם של בצק פריך ושוקולד נמס.
מתכון מגולגלות שמחזירות אותנו למתכונים פשוטים מהעבר עם מילויים קלאסיים של שוקולד, אגוזים וחלווה.




אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 1 חבילה בצק עלים של חברת 'תמי' ללא גלוטן (280 גרם - ניתן להשתמש גם בבצקים המצוננים של 'שימרית' בהם כן יש גלוטן)
- שוקולד עם אגוזי לוז (של חברת 'סוויטנגו")
- אגוזים טחונים
- חלווה מפוררת (הכל ללא תוספת סוכר)
- 1 ביצה
- אבקת סוכר ללא סוכר ( של חברת 'סוויטנגו")
אופן ההכנה
- לפרוס את הבצק על משטח העבודה, מרחתי בשוקולד עם אגוזי לוז של חברת 'סוויטנגו".
- לפזר מעל אגוזים טחונים וחלווה מפוררת (הכל ללא תוספת סוכר) ולגלגל את הבצק.
- להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולסמן בעזרת סכין את החיתוכים.
- למרוח בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה.
- כשמזהיב, להוציא להתקרר בטמפרטורת החדר.
- ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ללא סוכר של חברת 'סוויטנגו".
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
מגולגלות בצק עלים במילוי שוקולד
לפני שאתם מתנפלים על "מילת מפתח + תיאור" – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.