עוגת שוקולד פירורים מנצחת (עם סרטון!)
מחפשים עוגת שוקולד שתשאיר את כולם פעורי פה? הגעתם למקום הנכון! עוגת שוקולד פירורים שלנו לא רק טעימה בטירוף אלא גם קלה להכנה ומתאימה לכל אירוע.
במתכון הזה תקבלו שכבת שוקולד רכה, פירורים קריספיים שמתפוצצים בפה, וקינוח שמנצח כל פעם מחדש.
ואם אתם מחפשים הדרכה שלב אחר שלב, יש לנו גם סרטון מיוחד שיעזור לכם לצלוח את המתכון בלי טעויות. אז יאללה, תכינו את הקערות ותתחילו לפנק את עצמכם ואת המשפחה במתכון שוקולדי שלא תפסיקו להכין!
ציוד
המצרכים
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 כוס שמן / 1 חבילת מרגרינה
- 1 ביצה
- 3 כפות סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר (2 חפיסות)
- ½-1 כוסות סוכר
- ½ כוס שמן
- 2 כפות קקאו
- ½ כוס מים
- 4 ביצים
אופן ההכנה
- להכניס לקערה 3 כוסות קמח 1 אבקת אפיה כוס שמן/ 1 מרגרינה 1 ביצה 3 כפות סוכר וללוש לבצק.
- 3/4 מהבצק לשטח התבנית בינונית.
- לבשל על הגז 200 גר שוקולד מריר 1-1/2 כוסות סוכר 1/2 כוס שמן 2 כפות קקאו חצי כוס מים.
- כשמתקרר להוסיף 4 ביצים שלמות ולשפוך מעל הבצק.
- לפורר את הבצק שנשאר מעל .
- לאפות בתנור על חום של 180 מעלות כ - 40 דקות או עד שהבצק מתייצב.
שאלות נפוצות: עוגת שוקולד פירורים
גם כוס שמן וגם מרגרינה לא הבנתי? כן גם וגם. |
הבמה כולה שלכם:
"לנועם תודה על מתכון עוגת השוקולד , בדרך כלל אני בעוגת לא מצליחה ,
אבל בעוגות בחושות אני מסתדרת, וזה בזכות המתכון שהעלת, תבורכי וחודש טוב.!"
סאלי רוזנבלום
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגת שוקולד פירורים מאת: נועם זיגדון