מתכון עוגיות מלוחות פריכות
עוגיות מלוחות הכי טעימות

מתכון קל ופשוט להכנת עוגיות מלוחות, פריכות וטעימות, שמתאימות כנשנוש לצד גבינות, מטבלים או פשוט כמו שהן.
עוגיות מלוחות פריכות עם הפשטות והקלאסיות של המטבח של פעם, עם טעמים מוכרים ומרקם פריך וממכר.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
כוס חד פעמית שתיה חמה
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- ½ קילו קמח לבן מנופה
- 1 כף שומשום
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- ½ כף גדושה מלח
- ½ כוס שמן
- 100 גרם מחמאה רכה (½ חבילה)
- ¾ כוס מים
להברשה:
- 1 חלמון + כף מים + קורט מלח
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל החומרים ולשים עד לאיחוד.
- אם הבצק מרגיש עוד יבש ניתן להוסיף עוד מעט מים. מכסים ונותנים לנוח חצי שעה.
- מעצבים עוגיות ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
- מורחים בתערובת הברשה, טובלים כל עוגייה בשומשום כך שיצפה את כל חלקה החיצוני.
- אופים בתנור על חום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון עוגיות מלוחות
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון עוגיות מלוחות פריכות מאת: ליטל אשואל