מאפינס תפוחים קוואקר וקינמון
אין דבר שיכול לחמם את הלב יותר מאשר מאפינס תפוחים ביתיים טריים מהתנור.
המאפינס האלה, שמשלבים תפוחים רעננים, קוואקר מלא בריאות וקינמון חם ומרגיע, הם הבחירה המושלמת לבוקר מפנק או לנשנוש קל בין הארוחות.
הם פשוטים להכנה, עשירים בטעמים טבעיים ומתאימים במיוחד לאוהבי הטעמים החורפיים. אז אם אתם מחפשים מתכון שיעשה לכם את היום, המאפינס האלה הם בדיוק מה שאתם צריכים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
- 2 תפוחים/אגסים (קלופים ומגוררים/בננה גדולה מעוכה במזלג)
- 2 ביצים
- ½ כוס חלב צמחי
- 3-4 כפות מייפל טבעי
- ¼ כוס שמן קוקוס מומס/שמן זרעי ענבים
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס קוואקר מהיר הכנה
- ½ כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
- נערבב את כל המצרכים בקערה.
- נעביר לתבנית שקעים משומנת.
- לזרות מעל כל מאפין מעט גרגירי סוכר קוקוס/ קנים חום .
- לאפות על חום של 175 מעלות כ20 דקות.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: מאפינס תפוחים
זה יכול לשמש כקינוח האם אפשר להקפיא ולחמם את זה או להפשיר בטמפרטורה של החדר? בהחלט נשמר נהדר בהקפאה. |
את הקוואקר לבשל קודם? לא, אין צורך. |
מה אפשר לשים במקום המייפל? סילאן/דבש טבעי. |
יעבוד גם עם רסק תפוחים לא ממותק? אם כן, כמה ? כן, גביע של 113 גרם. |
חלב צמחי = כל חלב שהוא לא חלב פרה? כן. אני משתמשת בסויה/קוקוס ללא סוכר. |
הבמה כולה שלכם:
"עשיתי בסוף עם בננות ושדרגתי גם עם תמצית וניל טבעית וקצת ממרח שקדיה. תודה! !"
ניצן טבקמן
רק עוד דבר אחד אחרון!
מאפינס תפוחים קוואקר וקינמון
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: מאפינס תפוחים קוואקר וקינמון מתכון מאת: עידית מרום
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם