פאסטה מ-זוקיני אל דנטה
בתיבול איטלקי עם מעט חמאה ופרמזן
מי אמר שפסטה חייבת להיות כבדה ופחמימתית? הפאסטה הזו, העשויה מזוקיני טרי, היא התשובה המושלמת לארוחה קלילה, בריאה וללא גלוטן!
פסטה זוקיני עם שמן זית עשיר, פסטו ארומטי, תיבול איטלקי משובח, ומעט חמאה ופרמזן שמוסיפים טאץ' של פינוק, תקבלו מנה שהיא גם דלה בפחמימות וגם מפוצצת בטעמים נפלאים.
ועוד יותר טוב? כל זה מוכן בעשר דקות בלבד! מאמא מיה, איזה ניחוח! הטעם? גן עדן אמיתי על הצלחת.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר
המצרכים
- 2 קישואים (בגודל בינוני)
- 1 שן שום
- 1 כף שמן זית
- 10 גרם חמאה
- בזילקום טרי (אפשר גם תבלין)
- תיבול איטלקי ים תכוני
- צילי
- מלח אימליאה
- פרמזן לקישוט לא חובה
אופן ההכנה
- לחתוך את הזוקיני/קישוא לרצועות ארוכות ודקות .
- להניח את כל התבלים למעט החמאה והפרמזן במחבת על אש בינונית באינדוקציה 10 וניתן להם להיספג בשמן .
- להוסיף את הזוקיני ונערבב עד להטמעת כל התיבול בזוקיני.
- להנמיך לעוצמה 5 באינדוקציה בגז רגיל לעוצמה נמוכה עשר דקות לא לתת לזוקיני להתרכך!
- דקה לפני שנוציא את הפאסטה מזוקיני נוסיף את החמאה שתימס ותיספג נפזר מעט פרמזן נצלחת עם עלי בזיליקום טרי ונגיש .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
פסטה זוקיני אל דנטה
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: פסטה זוקיני אל דנטה מתכון מאת: שרית ברסקה