עוגת גבינה בקלי קלות
עם שוקולד לבן וקצפת סופר טעימה
אם אתם מחפשים עוגת גבינה טעימה ופשוטה להכנה, הגעתם למקום הנכון! המתכון הזה לעוגת גבינה ללא קמח, ללא הפרדות, וללא תוספת סוכר הוא בדיוק מה שאתם צריכים כדי ליהנות מקינוח קליל ומפנק עם מינימום מאמץ.
עם מרקם רך וטעם עשיר, עוגת הגבינה הזאת תהפוך לפייבוריטית שלכם בלי שתצטרכו להסתבך במטבח. כל מה שאתם צריכים זה כמה מרכיבים בסיסיים וקצת זמן – התוצאה תהיה שווה כל רגע!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 1 קילו גבינה לבנה 5%
- 5 ביצים
- 1 חבילת פודינג ללא סוכר 'טוסו' בטעם וניל (80 גרם)
- גרידת לימון (מלימון אחד)
- ½1 כפות סטיביה
- 1 חפיסת שוקולד לבן מומסת (100 גרם)
- ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל )
לקצפת:
- 1 חבילה פודינג וניל ללא סוכר של טוסו (80 גרם)
- 1 מיכל שמנת מתוקה - 250 מ"ל (אפשר גם אינסטנט פודינג וניל של אוסם, עם כוס חלב ומיכל קטן של שמנת מתוקה)
אופן ההכנה
- נערבב בקערה 1 ק"ג גבינה לבנה 5%, 5 ביצים, 1 חבילת פודינג ללא סוכר 'טוסו' בטעם וניל, גרידת לימון מלימון אחד, כף וחצי סטיביה וחפיסת שוקולד לבן מומסת עם חצי מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה.
- נמזוג לתבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ משומנת בתחתית ובדפנות .
- נכניס לעשר דקות לתנור שחומם על 200 מעלות.
- לאחר עשר דקות הנמכתי ל 140 מעלות לשעה נוספת, עד שתתייצב.
- כשמוכן, משאירים בתנור כבוי כחצי שעה ומוציאים ומקררים בטמפרטורת החדר.
הכנת הקצפת:
- נקציף פודינג וניל ללא סוכר של טוסו ומיכל שמנת מתוקה, (אפשר גם אינסטנט פודינג וניל של אוסם, עם כוס חלב ומיכל קטן של שמנת מתוקה).
- מקציפים יחד עד שמתייצב. ומשטחים על העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.