| | | | |

פאי לימון קוקוס ללא סוכר

מתכון נוסטלגי בגרסה בריאה
בהשראת: שרית ברסקה
עדיין אין דירוגים
מתכון פאי לימון קוקוס

מחפשים פינוק מתוק שלא ירגישו אשמה אחריו? הפאי לימון קוקוס הזה הוא הפתרון המושלם! ללא סוכר, ללא גלוטן, ועם מרכיבים פשוטים שיש לכל אחד בבית, תוכלו להכין קינוח מדהים בקלות ובמהירות.

לא צריך מיקסר, והאפייה אורכת רק חצי שעה. התוצאה? פאי לימון קוקוס מרענן וטעים בטירוף, שיגרום לכולם להתמכר!

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון פאי לימון קוקוס
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פאי לימון קוקוס

פאי לימון קוקוס ללא סוכר

מתכון נוסטלגי בגרסה בריאה
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

מתכון לתחתית :

  • 100 גרם קמח שקדים
  • 50 גרם קוקוס טחון - לא קמח קוקמס
  • 100 גרם גרם חמאה (1 חבילה)
  • גרידת לימון (מלימון אחד)
  • 2 כפות ממתיק סוכר / טחון למי שאוהב להרגיש קטיפתי בפה ולא גרגירים

מתכון למלית פאי :

  • ¼ כוס מיץ לימון
  • 4 ביצים (L)
  • 100 גרם אינסטנט ללא סוכר וללא גלוטן בטעם וניל
  • 60 גרם ממתיק סוכר שבתזונה

אופן ההכנה

אופן הכנת התחתית :

  • להניח בקערה את כל המרכיבים היבשים.
  • להוסיף את החמאה המומסת ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה .
  • ניקח תבנית 17.3X17.3X6 CM נניח בתוכה נייר אפיה כך ששולי הנייר יבלטו מעבר לדפנות התבנית.
  • להדק את התערובת לתחתית טוב ונלך להכין את המלית.

אופן הכנת המלית :

  • להניח בקערה את כל המרכיבים היבשים ולאחר מכן את הנוזליים נערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים ונוסיף לתבנית .
  • לחמם תנור ל-180 מעלות ונאפה למשך כ-25 דקות או עד שהבלילה מתקשה .
  • לאחר שהוצאנו מהתנור והפאי שלנו עדיין חם נפזר מעל קוקוס ונהדק בעדינות על כל העוגה לשכבה אחידה ויפה .
  • להכניס למקרר לשעתיים לפחות נוציא ונגיש בתאבון .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פאי לימון קוקוס ללא סוכר

במה אפשר להחליף את הלימון?
זה פאי לימון אפשר להכין פאי תפוז אם מותר לך .
מה אפשר לשים המקום חמאה? לא נוגעת במוצרי חלב?
אם מותר לך, מחמאה.
נראה טוב שאלה איזה ממתיק את משתמשת?
סוויטאנגו טחון דק או אבקת סוכר סוויטאנגו.
אפיתי את העוגה ויצאה נהדרת, איך שהוצאתי ישר מהתנור פיזרתי קוקוס מעל וישר למקרר
אחרי שפורסים מהעוגה מחזירים למקרר?
מומלץ ככה היא נשמרת יותר .
האם יש תחליף לביצה בבצק?
אפשר לשים קצת יותר שמן במקום.

***** לוותר על כל הסקשין של שאלות ותשובות או הבמה שלכם במידה ואין מספיק שאלות או תגובות רלוונטיות****


הבמה כולה שלכם:
מתכון פאי לימון קוקוס
צילום: אילת בן דוד

"מחכים לטעום!"
אילת בן דוד

מתכון פאי לימון קוקוס
צילום: חמדה הרמן

"פעם שניה מכינה. הפעם לאירוח. תודה על המתכון.!"
אילת בן דוד


 

רק עוד דבר אחד אחרון!
פאי לימון קוקוס ללא סוכר

לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכוניםבריאים מושלמים. רק תבחרו!

מקור: פאי לימון קוקוס ללא סוכר מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements