עוגת קרם דלקרם ללא סוכר
מחפשים קינוח מפנק שאינו מכיל סוכר? הגעתם למקום הנכון! עוגת קרם דלקרם שלנו היא פתרון מושלם למי שרוצה להינות מקינוח עשיר וטעים ללא רגשות אשמה. העוגה עשויה מחלב שקדים עדין, שמנת להקצפה, ביצים טריות, תמצית וניל משובחת וחמאה. השילוב המושלם של המרכיבים הללו יוצר עוגה עשירה בטעם ומרקם קרמי נהדר שלא תאמינו שהיא ללא סוכר.
עוגת קרם דלקרם ללא סוכר

מחפשים קינוח מפנק שאינו מכיל סוכר? הגעתם למקום הנכון! עוגת קרם דלקרם שלנו היא פתרון מושלם למי שרוצה להינות מקינוח עשיר וטעים ללא רגשות אשמה.
העוגה עשויה מחלב שקדים עדין, שמנת להקצפה, ביצים טריות, תמצית וניל משובחת וחמאה. השילוב המושלם של המרכיבים הללו יוצר עוגה עשירה בטעם ומרקם קרמי נהדר שלא תאמינו שהיא ללא סוכר.
אז קדימה, בואו נכין ביחד את עוגת קרם דלקרם המושלמת הזאת ונשמח את כל בני הבית!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שרית-ברסקה icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של שרית ברסקה [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 5 ביצים
- 100 מ"ל שמנת להקצפה 38%
- 100 מ"ל חלב שקדים ללא סוכר
- 2 כפות שמנת 30% במרקם טבעי
- 1 כף תמצית וניל
- 3 כפות ממתיק
- 50 גרם חמאה מומסת (½ חבילה)
אופן ההכנה
- להכניס את כל הרכיבים לקערה למעט החמאה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
- להוסיף את החמאה המומסת תוך כדי שאני מערבבים עד להטמעה מלאה בתערובת.
- לחמם תנור לטמפרטורה של 250 מעלות.
- בתבנית מלבנית נשים נייר אפיה ולאחר מכן את התערובת .
- להוציא את הבועות מהתערובת ע"י הנחת מגבת מתחת לתבנית ובעדינות ניתן לתבנית מכות על משטח המגבת.
- נאפה במשך כ-30 דקות או עד למראה שחום יפה של העוגה.
- להוציא ונקרר ללילה שעתיים ראשונות בטמפרטורת החדר ולאחר מכן במקרר.
- לפרוס את העוגה לריבועים נניח ריבוע בצלחת נפזר סוכר חום של סוויטאנגו או קרמל ועם ברנר ניצור ציפוי קרמל .
הערות וטיפים
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת קרם דלקרם ללא סוכר
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: עוגת קרם דלקרם ללא סוכר מתכון מאת: שרית ברסקה