חטיף קרנצ’י ללא גלוטן ללא סוכר
חטיף בריאות בהכנה קלה

מחפשים מתכון לחטיף טעים ובריא שיתאים לכל המשפחה? נמאס לכם מחטיפים עתירים בסוכר ובגלוטן? הגיע הזמן לנסות את המתכון הזה לחטיף קרנצ'י ללא גלוטן וללא סוכר!
המתכון הזה קל להכנה ודורש רק כמה מרכיבים פשוטים. תקבלו חטיף טעים, מזין ופריך שיהווה תוספת מושלמת לנשנוש בין הארוחות או לטיול בשטח.


אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 100 גרם מוצרלה (מגורדת)
- סומסום
- צ'ילי
- אורגנו
- פלפל
אופן ההכנה
- לחמם תנור 200 מעלות.
- להניח בתבנית נייר אפיה עם כף ניקח מהגבינה ולהניח ערימות קטנות מפוזרות במרווחים אחת מהשנייה .
- נפזר סומסום צ'ילי אורגנו ופלפל .
- נכניס לתנור כ-6 דקות או עד להשחמה .
- נוציא ונקרר עשר דקות לפחות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
חטיף קרנצ’י ללא גלוטן ללא סוכר
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: מתכון לחטיף קרנצ’י ללא גלוטן ללא סוכר מתכון מאת: שרית ברסקה
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: תזונה ללא סוכר וללא גלוטן