מתכון סושי פירות יבשים ופיצוחים
מתוק, בריא ומלא בטעם! מתכון סושי פירות יבשים ופיצוחים הוא הפינוק המושלם שיעניק לכם אנרגיה ויטמינים. מתכון זה מציע אלטרנטיבה טעימה ומתאימה לכל מי שרוצה להוסיף מגוון לתפריט היומיומי
סושי פירות יבשים ופיצוחים

רוצים להכין סושי שכולם ישמחו לאכול, בלי דגים ובלי אורז? הגעתם למקום הנכון! מתכון סושי פירות יבשים ופיצוחים הזה הוא פיתרון מושלם למי שמחפש חלופה צבעונית, בריאה וטעימה לסושי המסורתי.
מתוק, בריא ומלא בטעם! מתכון סושי פירות יבשים ופיצוחים הוא הפינוק המושלם שיעניק לכם אנרגיה ויטמינים. מתכון זה מציע אלטרנטיבה טעימה ומתאימה לכל מי שרוצה להוסיף מגוון לתפריט היומיומי
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/בטי-דרעי icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של בטי דרעי [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

המצרכים
- לדרים בטעמים שאתם אוהבים
- 1 חופן אגוזי מלך
- 1 חופן קשיו טבעי
- 1 חופן פיסטוק
- 1 חופן אגוזי לוז
- 6 תמרים (מגולענים)
- 4 כפות קוקוס
- מים (מעט )
אופן ההכנה
- נכניס למעבד מזון : חופן אגוזי מלך, חופן קשיו טבעי, חופן פיסטוק, חופן אגוזי לוז, 6 תמרים מגולענים, כ- 4 כפות קוקוס ומעט מים, טוחנים הכל יחד.
- נפרוס את הלדר ונניח מהתערובת בנדיבות בחלק החיצוני.
- נגלגל לגליל ונחתוך לפרוסות.
[adinserter block="4"]

חסר במתכון את הלדר במצרכים
היי תמר,
תודה רבה ששמת לב 🙂