חטיף קינואה ופיצוחים ללא גלוטן
חטיף בריאות בהכנה קלה
מתגעגעים לטעם הביתי של סבתא, אבל רוצים משהו בריא יותר? חטיפי הקינואה והפיצוחים שלנו הם השילוב המושלם בין נוסטלגיה לבריאות! קראנצ'יים, טעימים ומלאים בחומרים מזינים, הם החברים הכי טובים שלכם בכל שעה
חטיף קינואה ופיצוחים ביתיים – הפינוק הבריא והטעים שאתם מחפשים! מתכון פשוט ומהיר להכנה, מושלם גם למתחילים במטבח. עם מגוון רחב של פיצוחים ותוספות, תוכלו להתאים את החטיפים לטעם האישי שלכם. ללא גלוטן, עשירים בחלבון וסיבים תזונתיים – החטיפים האלה הם הבחירה המושלמת עבור כל מי שמחפש חטיף בריא ואנרגטי.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית בינונית
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 1 כוס קינואה (אפשר להשתמש בקינואה מעורבת גם אדומה וגם לבנה)
- 2 חבילות שוקולד לבן ללא סוכר (200 גרם)
- 1 כף שמן קוקוס
- אגוזי מלך שבורים
- קוקוס
- פיסטוק טחון
- אגוזי לוז שבורים
- קשיו טבעי שבור
- חמוציות ללא סוכר
אופן ההכנה
- קולים על מחבת חמה כוס קינואה (אני השתמשתי בקינואה מעורבת גם אדומה וגם לבנה) , כעשר דקות, עד שהקינואה מתפצפצת.
- מערבבים מידיי פעם שלא תישרף.
- לכבות את האש ומקררים בטמפרטורת החדר.
- להמיס שתי חבילות שוקולד לבן ללא סוכר עם כף שמן קוקוס במיקרו.
- לערבב את השוקולד המומס עם הקינואה, מוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- משטחים ומוסיפים מעל אגוזי מלך שבורים, קוקוס, פיסטוק טחון, אגוזי לוז שבורים, קשיו טבעי שבור וחמוציות ללא סוכר.
- להכניס למקפיא לשעה.
- מוציאים, שוברים/חותכים לחתיכות ושומרים בקופסא סגורה במקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.