עוגת שוקולד וניל וקוקוס ללא קמח
עוגה מרשימה בהכנה קלה
מחפשים עוגה שתחמם את הלב ותשביע את הנפש? הגעתם למקום הנכון!
עוגת שוקולד וניל וקוקוס שלנו היא תענוג אמיתי לחיך, המשלבת את הטעמים האהובים עלינו בצורה מושלמת. ללא קמח, היא מתאימה גם לאלו הסובלים מצליאק.
הבסיס השוקולדי העשיר, בשילוב הניחוחות העדינים של וניל והנגיעות של הקוקוס, יגרמו לכם להתאהב בכל ביס.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית בקוטר 20 / 24 ס"מ
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לבסיס:
- 4 חלבונים
- 1 כף סטיביה
- 4 החלמונים
- 1 כף שמן
- 1 חבילה פודינג בטעם שוקולד ללא סוכר של סוויטנגו (80 גרם)
לשכבת הקוקוס:
- 1 חבילת שוקולד לבן ללא סוכר (100 גרם)
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 2 כוסות קוקוס
לציפוי:
- 1 חבילה פודינג וניל ללא סוכר של סוויטנגו (80 גרם)
- אגוזי מלך שבורים
- גרידת שוקולד מריר ללא סוכר
אופן ההכנה
הכנת הבסיס:
- נקציף 4 חלבונים, מוסיפים כף סטיביה, עד שהקצף נהיה לבן ויציב.
- נערבב בקערה את 4 החלמונים עם כף שמן ומוסיפים לקצף.
- נוסיף חבילת פודינג בטעם שוקולד ללא סוכר של סוויטנגו, ממשיכים להקציף עד שהכל נטמע.
- נמזוג לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה, עד שמתייצב.
- נוציא ומקררים בטמפרטורת החדר.
לשכבת הקוקוס:
- במיקרוגל בתוך קערה ממיסים חבילת שוקולד לבן ללא סוכר עם מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל.
- מערבבים ומוסיפים 2 כוסות קוקוס, עד שהתערובת נהיית אחידה.
- את תערובת הקוקוס משטחים על גבי העוגה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
לציפוי:
- נכין פודינג וניל ללא סוכר של סוויטנגו, לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
- נמזוג על גבי העוגה ומשטחים, מפזרים מעל אגוזי מלך שבורים וגרידת שוקולד מריר ללא סוכר.
הערות וטיפים
שומרים מכוסה במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.