| | | | |

רד וולווט חלומית דלת פחמימה

קינוח ממכר במתכון מפורט
בהשראת: שרית ברסקה
עדיין אין דירוגים
מתכון רד וולווט

חולמים על עוגת רד וולווט קלאסית, רטובה ועסיסית, אך חוששים מהפחמימות? הגיע הזמן להגשים את החלום! מתכון מנצח זה מציג גרסה דלת פחמימה של עוגת הקטיפה האהובה, שתעניק לכם את כל הטעם והמרקם המוכרים, תוך שמירה על ערכים תזונתיים בריאים יותר.

המתכון משלב רכיבים ידידותיים כמו קמח קוקוס, ממתיקים טבעיים ותוספות בריאות שמקנים לעוגה צבע אדום עמוק וטעם עשיר.

התוצאה? עוגה רכה, נימוחה וטעימה להפליא, שתגרום לכם להתאהב מחדש בקלאסיקה האהובה, בגרסה בריאה ומפתיעה!

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון רד וולווט
צילום: שרית ברסקה
מתכון רד וולווט
צילום: שרית ברסקה
מתכון רד וולווט
צילום: שרית ברסקה
מתכון רד וולווט
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון רד וולווט

רד וולווט חלומית דלת פחמימה

קינוח ממכר במתכון מפורט
עדיין אין דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבניות קאפקייקס או תבניות סילקון שטוחות
סיר

המצרכים

  • 100 גרם קמח קוקוס
  • 30 גרם קוקוס
  • 20 גרם חמאת קקאו
  • 30 גרם חמאה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 3 כפות ממתיק שמותר ( טחון דק)
  • תמצית וניל
  • 1 ביצה ( L)
  • 2 כפות רסק תות שדה (הוראות הכנה בהמשך המתכון)

לקרם קצפת :

  • 3 כפות גבינת שמת 30%
  • 2 כפות שמנת 27% (של תנובה)
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 38% (250 מ"ל)
  • 4 כפות אינסטנט וניל
  • 3 כפות אבקת סוכר (ממתיק שמותר)

אופן ההכנה

אופן הכנת מחית תות שדה:

  • נכניס לסיר כוס תות שדה עם כפית ממתיק וכוס מים על אש גבוהה עד למצב רתיחה.
  • להקטין את הלהבה ושאיר את התותים לעוד רבע שעה על אש נמוכה.
  • להוציא ונסנן במסננת רשת כפולה לקבלת מרקם קטיפתי.
  • מהמחית ניקח 2 כפות שאותה נוסיף לתערובת העוגה לקבלת צבע אדום ואת היתר נשמור .

אופן הכנת העוגה:

  • להמיס את החמאת קקאו ביחד עם החמאה .
  • להניח בקערה את כל המרכיבים היבשים ואז את הנוזליים נערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • להוסיף לתערובת 2 כפות מחית תות שדה ואם רוצים גוון.
  • לשמן תבניות קאפקייקס או תבניות סילקון שטוחות .
  • נאפה בטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ20 דקות .
  • להוציא ולקרר.
  • אופן הכנת הקרם קצפת למילוי וקישוט :
  • להקציף את השמנת ביחד עם הממתיק אבקת סוכר +האינסטנט עד לקבלת תערובות אחידה ויציבה.
  • להוסיף לתערובות את גבינת שמנת +השמנת של פעם 27% ונערבב עד להטמעה של הגבינה בצורה אחידה בקצפת .

קישוט הקאפקייקס :

  • לזלף קצפת מעל אפשר גם לזלף מהמחית תות שנותרה לנו .
  • לקישוט עוגת הרד וולווד ניקח יחידת בסיס עוגה עוגה שכנו נזלף קרם ואז עוד יחידה מעל ושוב נזלף קרם ורוטב מחית תות שדה . (יש סרטון המחשה).
  • להכניס למקרר לחמש שעות לפחות להתייצבות הקרם קצפת .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון רד וולווט
צילום: שרית ברסקה

רק עוד דבר אחד אחרון!
רד וולווט חלומית דלת פחמימה

לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכוניםבריאים מושלמים. רק תבחרו!

מקור: רד וולווט חלומית דלת פחמימה מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements