מאפה שיבולת שועל ופירות יער

- מתחשק לכם קינוח או ארוחת בוקר טעימה, מזינה וקלה להכנה? מאפה שיבולת שועל ופירות יער הוא בדיוק מה שאתם מחפשים!
המאפה הזה משלב את כל הטוב שיש בשיבולת שועל: הוא עשיר בסיבים תזונתיים, ברזל, ויטמינים ומינרלים נוספים. שילוב פירות היער מוסיף טעם מתוק וחמצמץ מרענן, ויוצר קינוח בריא וקליל שכיף ליהנות ממנו בכל שעה ביום.
הכנת המאפה פשוטה ומהירה, ודורשת רק כמה מצרכים בסיסיים. אפשר לגוון את המתכון בקלות על ידי הוספת אגוזים, זרעים, תבלינים או תמציות טעם שונות.
אז קדימה, למה אתם מחכים? ערבבו את המצרכים, אפו בתנור ותיהנו מקינוח בריא ומפנק!
- ספר המתכונים של עידית מרום
-
צילום: עידית מרום אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
כוס מדידה אוניברסליתתבנית אפייה בינוניתהמצרכים
- 2 ביצים
- ¾ כוס חלב צמחי ללת״ס (מכל סוג)
- ⅓ כוס מייפל טהור
- 3 כפות שמן קוקוס מומס
- 2 כפות טחינה גולמית/ממרח שקדיה
- 1 כוס קוואקר דק
- 1 כוס קמח שיבולת שועל
- 1 כפית קינמון/תמצית וניל
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כוס תוספות לבחירה
אופן ההכנה
- לערבב בקערה את על החומרים הרטובים .
- להוסיף את הקוואקר, קמח שבולת שועל, קינמון ואבקת אפיה.
- להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- לפזר תוספות שאוהבים מלמעלה
- להכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפיה של 25-30 דקות.
- כשהמאפה מזהיב מוציאים מהתנור, ממתינים שהמאפה יתקרר מעט וחותכים לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה. -
צילום: עידית מרום
רק עוד דבר אחד אחרון!
מאפה שיבולת שועל ופירות יערלפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: מאפה שיבולת שועל ופירות יער מתכון מאת: N.D. עידית מרום – נטורופתית
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם