ניוקי מבצק פרווה ללא גלוטן וללא סוכר
ניוקי נימוח בפה בטעם מופלא
מתכון זה מציג ניוקי רכים וענניים, המוכנים מבצק פרווה וללא גלוטן, המותאם גם לסוכרתיים. מתכון קל להכנה, המאפשר ליהנות ממנה טעימה ובריאה.
יתרונות המתכון:
- פרווה: מתאים לכל מי שמקפיד על תזונה צמחונית או טבעונית.
- ללא גלוטן: מתאים לאנשים עם רגישות או אי סבילות לגלוטן.
- ללא סוכר: מתאים לסוכרתיים ולמי שמקפיד על צריכת סוכר נמוכה.
- טעים: ניוקי רכים וענניים שכולם ייהנו מהם.
המתכון כולל:
- רשימת מרכיבים פשוטים וזמינים.
- הוראות הכנה קלות וברורות.
- טיפים להצלחה.
מוכנים להתחיל?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר
המצרכים
- 4 כפות קמח שקדים
- 1 כף מחוקה פסיליום
- 1 ביצה
- 1 כף שמן
- תיבול איטלקי
- מלח (קורט )
- צבע ירוק טבעי ללא סוכר (למי שרוצה קישוט בצלחת)
אופן ההכנה
- להניח בקערה את המרכיבים היבשים ולאחר מכן את הנוזליים למעט את הצבע.
- לערבב את המרכיבים טוב עד לקבלת תערובות אחידה .
- במידה ורוצים לתת מעט צבע אז נחלק את התערובות ל-2 חלק אחד נשאיר במרקם הטבעי ואת החלק השני נצבע עם טיפה אחת קטנה של ירוק טבעי ללא סוכר.
- ליצור צורות עיגולים אליפסה וכדומה .
- להרתיח סיר עם מים ורק שהמים ממש רותחים להניח את ניוקי שהכנו ל- 2 דקות או עד שהם צפים .
- להוציא ונסנן את המים נכניס למקרר לשעה .
- ואז אפשר להכין איזה רוטב שרוצים .
- אפשר רוטב עגבניות פיקנטי או רוטב שמנת פטריות או רוטב רוזה .
- כמה דקות לפני שהרוטב שלנו מוכן נוסיף את הניוקי ל-3 עד 4 דקות .
- נוציא וניתן לנוזלים להיספג מעט בניוקי אפשר לגרד פרמזן מעל ולהגיש .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
ניוקי מבצק פרווה ללא גלוטן וללא סוכר
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: ניוקי מבצק פרווה ללא גלוטן וללא סוכר מתכון מאת: שרית ברסקה