קוביות בראוניז וקרם גבינה לשבועות
קוביות בראוניז וקרם גבינה הן שילוב קלאסי ומוצלח של טעמים ומרקמים. הבראוניז עשירים ושוקולדיים, בעוד שקרם הגבינה עדין ורך. יחד, הם יוצרים קינוח מרשים וקל להכנה, מושלם לאירוח או סתם לנשנוש מתוק.
המתכון פשוט יחסית ואינו דורש מיומנות רבה. הבראוניז מכינים מתערובת של שוקולד מומס, ביצים, סוכר, קמח וקקאו. לאחר האפייה, מורחים עליהם שכבה של קרם גבינה המכיל גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל וביצה. אפשר לקשט את הקינוח בציפוי שוקולד או בתוספות אחרות לפי הטעם.
קוביות בראוניז וקרם גבינה הן קינוח מרשים וטעים שמתאים לכל אירוע. הן יפתיעו לטובה את האורחים שלכם ויהיו הלהיט של המסיבה.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
בסיס בראוניז:
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי (60-70% מוצקי קקאו)
- ½ כוס סוכר קוקוס (אפשר להחליף בסוויטאנגו)
- ½ כוס שמן קוקוס
- 112 גרם רסק תפוחים (גביע קטן)
- ¾ כוס קמח כוסמין מלא
קרם גבינה:
- 250 גרם גבינת שמנת 5% (1 חבילה )
- 100 גרם ריקוטה למריחה 5% (½ קופסא)
- 2 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
- ⅓ כוס סוויטאנגו
- 3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
בסיס בראוניז:
- להמיס שוקולד ושמן קוקוס עד לקבלת תערובת שוקולדית חלקה.
- להוסיף סוכר, רסק תפוחים וביצים ומערבבים היטב.
- להוסיף קמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
קרם גבינה:
- לערבב את הגבינות היטב עם יתר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- לרפד תבנית מרובעת בנייר אפייה.
- למזוג פנימה את הבלילה של הבראוניז, מעל שופכים את בלילת הגבינה.
- ביזרת סכין יוצרים דוגמת שיש ומכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 25-30 דקות.
- לקרר מעט, מעבירים למקרר ל3 שעות, חותכים לקוביות יפות ונהנים .
הערות וטיפים
רק עוד דבר אחד אחרון!
קוביות בראוניז וקרם גבינה
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: קוביות בראוניז וקרם גבינה מתכון מאת: עידית מרום
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם