| | | | | |

טרימסו ללא סוכר וללא גלוטן

מתכון מנצח מפנק ומנחם
בהשראת: שרית ברסקה
עדיין אין דירוגים
מתכון טרימסו ללא סוכר

חולמים על קינוח מרענן, קליל וטעים להפליא, בלי להתפשר על בריאותכם? הגיע הזמן להכין מתכון טירמיסו מופלא ללא סוכר וללא גלוטן! גרסה זו משלבת את כל הטעמים המוכרים והאהובים של טירמיסו קלאסי, תוך שימוש בתחליפים בריאים וטעימים.

המתכון הזה פשוט להפליא ודורש מרכיבים זמינים בכל סופרמרקט. תוך זמן קצר תיהנו מקינוח מושלם שיתאים לכל אירוע, ירשים את האורחים ויספק לכם סיפוק מתוק ללא רגשות אשם.

אז קדימה, למה אתם מחכים? עקבו אחר ההוראות הפשוטות ותיהנו מטירמיסו ללא סוכר וללא גלוטן שיהפוך לחביב הבית!

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון טרימסו ללא סוכר
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון טרימסו ללא סוכר

טרימסו ללא סוכר וללא גלוטן

מתכון מנצח מפנק ומנחם
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית עגולה קטנה קוטר 20
כוס מדידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

לתחתית :

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 35 גרם חמאה ללא מלח (מומסת)
  • 2 כפות ממתיק סוכר סוויטאנגו

לשכבות :

  • 1 מיכל שמנת להקצפה 38% (250 מ"ל)
  • 1 חבילה מקסקרפונה 40% (200 גרם)
  • ½ גביע שמנת של פעם 27% שומן (200 מ"ל)
  • 3 כפות אינסטנט סוויטאנגו בטעם וניל
  • 5 כפות ממתיק סוויטאנגו
  • ½1 כפות קפה נמס

אופן ההכנה

הכנת התחתית :

  • להכניס לקערה את הקמח שקדים + החמאה המומסת+הממתיק ומערבבים.
  • לקחת תבנית לשמן מעט מניחים את התערובות ומהדקים על כל התחתית.
  • להכניס לאפיה בטמפרטורה של 160מעלות למשך כ-10 דקות הזהבה קלה .
  • לשמור שלא ישרף להוציא ולקרר . (התחתית חייבת להיות קרה).

הכנת הקצפת:

  • להניח בקערת הקצפה את השמנת בפולסים .
  • להוסיף להקצפה את הסוכר ואת האינסטנט עד לקבלת קצפת חלקה ויציבה .
  • בקערה נפרדת להכניס את המסקרפונה + השמנת ונערבב עד לקבלת מרקם אחיד אבל לא נוזלי .
  • להוסיף את הקצפת ולערבב בתנועת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • להעביר רבע מהכמות לקערה נפרדת שאליה נוסיף את הקפה נמס אבקתי (ולא מגורען) .ונקבל קצפת בצבע קפה.

הכנת שכבות הטירמיסו:

  • על המשטח האפוי נשים שכבת קצפת וניל בגובה של כ-4 ס"מ.
  • מעל שכבת הוניל נשים את שכבת הקפה.
  • מעל שכבת הקפה נשים שכבת נוספת של וניל .
  • להכניס את העוגה למקרר ל-6 שעות לפחות או עד שהקצפת תתייצב .(זמן המקרר חשוב מאוד!! )
  • לאחר שהוצאנו את העוגה והקרם יציב נפזר אבקת שוקו סוויטאנגו או אבקת קקאו מנופה מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון טירמיסו ללא סוכר
צילום: שרית ברסקה

הבמה כולה שלכם: מתכון טירמיסו  ללא סוכר

"באמת מתכון מנצח !! הכנתי אותה וכולם התעלפו אף אחד לא האמין לי שזה ללא גלוטן וללא סוכר וזה הניצחון הגדול . כל מתכון שלך מביא איתו הצלחה מסחררת מעוגיה פשוטה ועד עוגה מפוארת יישר כוח על כל השיתוף שאת חולקת אתנו זה לא מובן בכלל לכל מי שעדיין לא קלט את הנתינה האין סופית שלך . לי זה שינה את החיים ויצר לי אין סוף אפשריות והרבה צבעים . תודה על הכול!"
  דניאל גרינברג

 


רק עוד דבר אחד אחרון!
    מתכון טירמיסו ללא סוכר וללא גלוטן

לפני שאתם מתנפלים על מתכון טירמיסו – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכוניםבריאים מושלמים. רק תבחרו!

מקור: מתכון טירמיסו ללא סוכר וללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements