עוגת בננות ושוקולד ללא סוכר
מחפשים קינוח טעים, בריא וקל להכנה? עוגת בננות ושוקולד ללא סוכר היא בדיוק מה שצריך!
העוגה הזו רכה, לחה ועשירה בטעם שוקולד מודגשת, עם מתיקות עדינה טבעית מהבננות. היא מושלמת לכל אירוע, בין אם אתם רוצים להפתיע את האורחים שלכם או פשוט ליהנות מקינוח טעים בלי רגשות אשמה.
המתכון הזה פשוט להפליא ודורש רק כמה מרכיבים בסיסיים. תוך זמן קצר תיהנו מעוגה טרייה וריחנית שתמלא את הבית בניחוף משכר.
ספר המתכונים של רותם גבאי שחור
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
- 3 בננות (בשלות מעוכות)
- 1 חבילה חמאה / נטורינה ( 100 גרם )
- 3 ביצים
- 1 כוס קמח שקדים
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 3 כפות סוכר וויטיאנגו
- ½ חבילת שוקולד 85% (50 גרם - שבור גס)
אופן ההכנה
- נערבב את הבננות עם החמאה והביצים.
- נוסיף לקערה את שאר המצרכים ונערבב היטב.
- נשמן תבנית אינגליש קייק ונמזוג לתוכה את התערובת.
- נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות לאפייה של חצי שעה עד שהקיסם יוצא יבש.
הערות וטיפים
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת בננות ושוקולד
לפני שאתם מתנפלים על "מילת מפתח + תיאור" – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!
מקור: עוגת בננות ושוקולד מתכון מאת: Rotem Gabay Shachor