מרק קניידלך עם עוף
מרק עוף מושלם עם כדורי קניידלך עם תחושה חמימה של בית וטעם שעושה טוב על הלב!

אחד הדברים הטעימים שיש בחג פסח – מרק קניידלך מסורתי של ליל הסדר, שהופך את הכל לפשוט הרבה יותר טוב.
מרק עוף מושלם עם כדורי קניידלך המשדרגים את הטעמים והמרקמים לרמה הבאה. לא משנה עם מי תחגגו ואיפה, המרק הזה נותן תחושה חמימה של בית ועושה טוב על הלב! והכי חשוב טעים. חובה בפסח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
סיר בישול בינוני
המצרכים
לקניידלך:
- 3 ביצים
- 5 כפות מים
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 5 כפות שמן
- 1 כפית אבקת אפיה
- ½1 כוסות קמח מצה
אופן ההכנה
- תחילה מבשלים מרק עוף רגיל.
להכנת הקניידלך:
- טורפים ביצים עם המים מוסיפים תבלינים ושמן ולהמשיך לטרוף.
- מערבבים אבקת אפיה עם קמח המצה.
- מוסיפים קמח מצה לתערובת הביצים בוחשים ומשהים כ 10 דקות.
- יוצרים בידיים כדורים מטילים אותם לסיר המרק המוכן והרותח ומבשלים עד שהקניידלך צפים בערך 12 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מרק קניידלך מתכון מאת: Mati Zion