מרק קניידלך מנחם ומחמם לפסח
מרק קניידלך – מרק עוף מושלם עם כדורי קניידלך המשדרגים את הטעמים והמרקמים לרמה הבאה. לא משנה עם מי תחגגו ואיפה, המרק הזה נותן תחושה חמימה של בית ועושה טוב על הלב! והכי חשוב טעים. חובה בפסח
מרק קניידלך עם עוף

אחד הדברים הטעימים שיש בחג פסח – מרק קניידלך מסורתי של ליל הסדר, שהופך את הכל לפשוט הרבה יותר טוב.
מרק עוף מושלם עם כדורי קניידלך המשדרגים את הטעמים והמרקמים לרמה הבאה. לא משנה עם מי תחגגו ואיפה, המרק הזה נותן תחושה חמימה של בית ועושה טוב על הלב! והכי חשוב טעים. חובה בפסח
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/מתי-ציון" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של מתי ציון[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
לקניידלך:
- 3 ביצים
- 5 כפות מים
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 5 כפות שמן
- 1 כפית אבקת אפיה
- ½1 כוסות קמח מצה
אופן ההכנה
- תחילה מבשלים מרק עוף רגיל.
להכנת הקניידלך:
- טורפים ביצים עם המים מוסיפים תבלינים ושמן ולהמשיך לטרוף.
- מערבבים אבקת אפיה עם קמח המצה.
- מוסיפים קמח מצה לתערובת הביצים בוחשים ומשהים כ 10 דקות.
- יוצרים בידיים כדורים מטילים אותם לסיר המרק המוכן והרותח ומבשלים עד שהקניידלך צפים בערך 12 דקות.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מרק קניידלך מתכון מאת: Mati Zion
