עוגת קינמון ושקדים כשרה לפסח
עוגת טורט קינמון ושקדים פרוסים קלה להכנה בלי בלגנים מיותרים - אין צורך בהפרדת ביצים ומכינים הכל במיקסר.
הפשטות תמיד מנצחת – קבלו מתכון לעוגת קינמון ושקדים פשוטה וכשרה לפסח. עוגה ביתית, מנחמת, טובה וטעימה, בלי לכלול הר של קצפות וגבינות שמנות. והיא גם פרווה.
עוגת טורט קינמון ושקדים פרוסים קלה להכנה בלי בלגנים מיותרים – אין צורך בהפרדת ביצים ומכינים הכל במיקסר. והתוצאה? מרקם חלומי עם טעם מושלם שישאיר את כולם שמחים.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת קינמון ושקדים כשרה לפסח
עוגת טורט קינמון ושקדים פרוסים קלה להכנה בלי בלגנים מיותרים - אין צורך בהפרדת ביצים ומכינים הכל במיקסר.
לדרג
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה עגולה / מלבנית בינונית
המצרכים
- 7 ביצים
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 2 כפיות תמצית וניל
- ½1 כוסות סוכר
- ¾ כוס שמן
- ¾ כוס מיץ תפוזים / מים
- 2 כוסות שקדים טחונים
- 1 כוס קורנפלור / קמח תפוחי אדמה / קמח מצה
- שקדים פרוסים ( לקרקעית התבנית)
למילוי:
- 1/4 כוס קינמון
- 1/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
- נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר למשך 7 דקות.
- נוסיף את התמצית ווניל, שמן, ומיץ ונערבב.
- נוסיף את היבשים בהדרגה עד לקבלת בלילה חלקה.
- נשמן תבנית היטב ונפזר את השקדים הפרוסים בקרקעית התבנית.
- נמזוג מחצית הבלילה לתבנית ונפזר קינמון וסוכר.
- נמזוג לתבנית את שארית הבלילה מעל הקינמון.
- נאפה בתנור שחומם מראש על 180 למשך 40-50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת קינמון ושקדים
במקום שקדים אפשר משהוא אחר? כן. |
האפשר תמונה של התבנית? בבקשה תמונה כאן. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
מקור: עוגת קינמון ושקדים מתכון מאת: Naomi Beroukhim