עוגת קוקוס ושוקולד לפסח
עוגת קוקוס ושוקולד פרווה לפסח! מתכון פשוט וקל לעוגה כשרה לפסח משגעת, שאפשר להכין בכל זמן!
פסח כבר מעבר לפינה וזה הזמן להתחיל לאסוף מתכונים טובים למאכלים כשרים, אבל עם כל ההכנות שיש לקראת החג ובמהלכו כדאי מאוד שהמתכונים יהיו גם קלים ובעלויות נמוכות.
אז קבלו מתכון מושלם של עוגת קוקוס ושוקולד הכי קלאסית שיש, שמכינים בקלות ויוצאת במרקם מפנק וטעם עשיר! פשוט שילוב מנצח לעוגה פרווה שאפשר להגיש בכל רגע נתון בפסח!
"עוגת שוקולד וקוקוס שילוב מנצח
אין על העוגה הזו ואין על ביתי אורטל עמרם שאפתה אותה!"
אסתר פורטאלאונה
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון קל ופשוט שכולם יכולים להכין ותמיד יוצא טוב!
- עוגת קוקוס ושוקולד מנצחת ששילוב הטעמים בה מושלם!
- עוגה כשרה לפסח וגם פרווה וניתן להגיש ולאכול ממנה מתי שרוצים!
- כל כך טעימה ומפנקת שכל האורחים יחמיאו לכם עליה!
שורה תחתונה: עוגת קוקוס ושוקולד לפסח, עוגה פרווה משגעת, שקשה להמתין לחג כדי לאכול ממנה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
לעוגה:
- 6 ביצים
- ½ כוס מיץ תפוזים
- ½ כוס קקאו
- ½ כוס שוקולית
- ½1 כוסות סוכר
- 1 חבילה מחמאה (200 גרם)
- 1 כוס קמח תופח ( כשר לפסח)
- 1 קורט מלח
- ½2 כוסות קוקוס
לציפוי:
- ½ כוס שמנת מתוקה צמחית
- 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
אופן ההכנה
להכנת העוגה:
- לוקחים קקאו ושמים אותו בסיר קטן, יחד עם שוקולית, מיץ תפוזים וחצי כוס סוכר.
- לאחר מכן נערבב ואז נכניס מחמאה ונניח לזה להתקרר.
- נפריד את הביצים ואז לאחר מכן את החלבונים נקציף עם סוכר של סוכר בהדרגתיות עד לקבלת קצף גמיש.
- נחזור לתערובת השוקולד שלנו ונעביר את החלמונים לקרה ונערבב במהירות.
- נוסיף את הקמח והקונפלור ונערבב שלא יהיו גושים. לאחר מכן ניקח 2 כפות מהקצף.
- נכניס לתערובת השוקולד ונערבב עם שאר הקצף שנשאר נוסיף את הקוקוס ועכשיו נרכיב את העוגה.
- נשמן את התבנית ונשים מתערובת השוקולד שליש ואז בעזרת כף רטובה נשטח.
- לאחר מכן נשפוך לאט את הקוקוס ונמשיך לשטח בעזרת הכף.
- נאפה בחום של 180 מעלות למשך כ-40 דקות.
להכנת הציפוי:
- נשים בסיר קטן שמנת מתוקה או צימחית ואת השוקולד,
- נערבב עד שיסמיך ולאחר מכן נשפוך על העוגה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים כשרים לפסח, טעימים ומפנקים מחכים באתר,
אז כנסו ותעשו לכם חג מפנק וטעים, שכולם יחמיאו ויתלהבו!