קרואסון שוקולד קינדר נדיר
מתכון ברור פשוט וקל להכנת קרואסונים טעימים במיוחד ובאפס מאמץ.
מתכון קרואסון שוקולד קינדר, פשוט מהמם וטעים. יצא יותר יפה מאשר בקונדיטוריה!
קבלו מתכון ברור פשוט וקל להכנת קרואסונים טעימים במיוחד ובאפס מאמץ שכל אחד יכול להכין.
ציוד
תבנית אפייה בינונית
מיקסר
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
לבצק:
- 1 כוס חלב (פושר)
- ½ קילו קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- ¼ כוס סוכר
- 1 חבילה חמאה (100 גרם - בטמפרטורת החדר)
- 1 חלמון
למריחה מעל הבצק:
- 1 ביצה (טרופה)
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- ¾ כוס מים
אופן ההכנה
להכנת הבצק:
- נלוש את כל רכיבי הבצק במיקסר עם וו גלישה.
- להוסיף קורט מלח בסוף הלישה, ולעטוף בניילון נצמד 4 שעות במקרר.
- נרדד את הבצק למרובע גדול ונמרח עוד 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
- נקפל ונכסה את הבצק ונעביר למקרר לעוד שעה.
- נרדד עיגול גדול ונחתוך למשולשים,.
- בכל משולש ננניח 3 קוביות קינדר ולנגלגל.
- נשמן נייר אפייה ונניח את הקרואסונים, נבריש בביצה ולפזר מעל סוכריות שוקולד.
- נאפה בתנור על חום של 180 מעלות עד לקבלת השחמה.
להכנת הסירופ:
- נרתיח את המצרכים ונערבב ולבשל 5 דקות.
- נבריש את הקרואסונים לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קרואסון שוקולד
אפשר למרוח על הבצק שוקולד? כן, כמובן. |
היי דורית לבצק 2 בצים או 1? חלמון לבצק וביצה למריחה מעל |
אפשר לפרווה? לא ניסיתי עם מרגרינה או מחמאה לא נראה לי. |
בנוגע לחמאה סה"כ 300 גרם או 100 בבצק ואח"כ 100 במריחה? סהכ 200 – 100 לבצק ו-100 למריחה. |
האם כוונה לאצבעות קינדר כל קוראסון אצבע קינדר? כן. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!