ארוחות ערב | ארוחות צהריים | מתכונים טבעוניים | מתכונים לשבת | מתכונים צמחוניים | סלטים | פרווה | תוספות
תפוחי אדמה קריספיים וטעימים תוספת מעולה לכל מנה שמכינים בקלי קלות, פשוט ליגה.
מתכון לתפוחי אדמה בתנור קלאסי שחובה להכין על קבוע בכל בית. מומלץ בחום!
ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 7 תפוחי אדמה ( גדולים אדומים)
- 4 כפות שמן זית
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- מלח גס (קורט)
אופן ההכנה
- נשטוף היטב 7 תפוחי אדמה גדולים אדומים ננגב ונחצה אותם ל-2.
- לחמם תנור לחום 250 מעלות על מצב אפיה.
- להניח בתבנית נייר אפיה.
- לערבב את התבלינים עם השמן זית ולהבריש את הנייר האפייה עם התערובת השמן והתבלינים.
- להניח את התפוחי האדמה החצויים שהקליפה כלפי מעלה.
- להבריש את כל התפוחי האדמה עם התערובת ולהכניס לתנור למשך 20-25 דקות.
- לנעוץ במזלג לבדוק את רכות התפוחי האדמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
תפוחי אדמה בתנור
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!