עוגת גבינה אפויה גבוהה (הכי קלאסית שיש)
אין, פשוט אין על עוגות גבינה. המרקם הרך, הביס הקטיפתי הענוג, שלמות הטעמים והמראה היפהפה.
אבל מה יותר שווה מאשר עוגת גבינה אפויה גבוהה שתיקח אתכם לשמיים בעונג טעמים מושלם?
אז קבלו מתכון מנצח של עוגת גבינה אפויה הכי קלאסית שיש, והכי גבוהה שאפשר, שמכינים בקלות עם החומרים הכי טובים שיש ומקבלים פאר יצירה גבינתי ממכר, שרק דורש כוס קפה רותחת בצד
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה
-
עוגת גבינה אפויה גבוהה שתיקח אתכם לשמיים…
-
מתכון מנצח של עוגת גבינה אפויה הכי קלאסית שיש, והכי גבוהה שאפשר
שורה תחתונה: פאר היצירה של עוגת גבינה האפויה במרקם קטיפתי ממכר, שדורש כוס קפה רותחת בצד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!איך מכינים? עוגת גבינה אפויה גבוהה
עוגת גבינה אפויה גבוהה (הכי קלאסית שיש)
המצרכים
- 7 ביצים בגודל L
- 750 גרם גבינה
- 1 מיכל גבינת שמנת נפוליאון
- 1 מיכל שמנת חמוצה
- כוס סוכר
- אינסטנט וניל
- 3 כפות קורנפלור
- 3 כפות קמח תופח
- גרידת לימון
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
- את החלמונים נטרוף בקערה גדולה עם חצי כוס הסוכר הנוספת. נוסיף את הגבינות ויתר החומרים ונערבב טוב שלא יהיו גושים.
- בשלב נקציף את בלילת החלמונים קצת במיקסר. נעביר חלק מהקצף לעיסה ונערבב. את יתר הקצף נקפל בעדינות.
- נשים תבנית עם מים חמים ונאפה בסיר ג'חנון מרופד בנייר אפייה ומשומן היטב כולל הדפנות.
- נשים את העיסה בסיר ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-15 דקות חום עליון תחתון.
- ננמיך את התנור ל-150 מעלות לעוד שעתיים, נכבה את תנור ונשאיר את העוגה לצינון מלא. נוציא כשהיא קרה לגמרי ונשים במקרר. למחרת נהפוך על צלחת ונקשט כיד הדמיון
הערות וטיפים
- באיזה גודל סיר אפית את העוגה? במתכון הכנו בגודל 22 או 24, אבל מאחר ולפעמים אנחנו מחלקים את העוגה אפשר גם ב-2 סירי גחנון בגודל 18 ואז מחלקים את הכמות לשניהם. כך מתקבלות 2 עוגות יפות במקום לחצות עוגה גדולה לשניים
הבמה כולה שלכם:
"גם אני הכנתי! מושלמת"
איריס אפריאט
"פעם ראשונה שלי יצאה מושלמת. תודה"
רויטל אלבס
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קיש פטריות פשוט וקל
- עוגת גבינה קרה מרעננת
- סלט פסטה חלבי צבעוני
- כדורי כנאפה מטריפים
- בצק לפיצה שחובה להכיר
- בורקס גבינה הכי קל שיש
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
האם הסיר של הג'חנון צריך להיות סגור עם מכסה? או פתוח?
היי נילי,
הסיר צריך להיות פתוח. בהצלחה!