| |

עוגת גבינה אפויה גבוהה (הכי קלאסית שיש)

מתכון מנצח של עוגת גבינה אפויה גבוהה והכי קלאסית שיש במרקם קטיפתי וממכר, שרק דורש כוס קפה רותחת בצד
בהשראת: נאווה מלכה
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
עוגת גבינה אפויה

אין, פשוט אין על עוגות גבינה. המרקם הרך, הביס הקטיפתי הענוג, שלמות הטעמים והמראה היפהפה.

אבל מה יותר שווה מאשר עוגת גבינה אפויה גבוהה שתיקח אתכם לשמיים בעונג טעמים מושלם?

אז קבלו מתכון מנצח של עוגת גבינה אפויה הכי קלאסית שיש, והכי גבוהה שאפשר, שמכינים בקלות עם החומרים הכי טובים שיש ומקבלים פאר יצירה גבינתי ממכר, שרק דורש כוס קפה רותחת בצד

 
ספר המתכונים של נאוה מלכה 
עוגת גבינה אפויה
צילום: נאווה מלכה

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה

 
  • עוגת גבינה אפויה גבוהה שתיקח אתכם לשמיים…

  • מתכון מנצח של עוגת גבינה אפויה הכי קלאסית שיש, והכי גבוהה שאפשר

שורה תחתונה: פאר היצירה של עוגת גבינה האפויה במרקם קטיפתי ממכר, שדורש כוס קפה רותחת בצד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת גבינה אפויה גבוהה

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה גבוהה (הכי קלאסית שיש)

מתכון מנצח של עוגת גבינה אפויה גבוהה והכי קלאסית שיש במרקם קטיפתי וממכר, שרק דורש כוס קפה רותחת בצד
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: נאווה מלכה

המצרכים

  • 7 ביצים בגודל L
  • 750 גרם גבינה
  • 1 מיכל גבינת שמנת נפוליאון
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • כוס סוכר
  • אינסטנט וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח תופח
  • גרידת לימון
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
  • את החלמונים נטרוף בקערה גדולה עם חצי כוס הסוכר הנוספת. נוסיף את הגבינות ויתר החומרים ונערבב טוב שלא יהיו גושים.
  • בשלב נקציף את בלילת החלמונים קצת במיקסר. נעביר חלק מהקצף לעיסה ונערבב. את יתר הקצף נקפל בעדינות.
  • נשים תבנית עם מים חמים ונאפה בסיר ג'חנון מרופד בנייר אפייה ומשומן היטב כולל הדפנות.
  • נשים את העיסה בסיר ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-15 דקות חום עליון תחתון.
  • ננמיך את התנור ל-150 מעלות לעוד שעתיים, נכבה את תנור ונשאיר את העוגה לצינון מלא. נוציא כשהיא קרה לגמרי ונשים במקרר. למחרת נהפוך על צלחת ונקשט כיד הדמיון

הערות וטיפים

  • באיזה גודל סיר אפית את העוגה? במתכון הכנו בגודל 22 או 24, אבל מאחר ולפעמים אנחנו מחלקים את העוגה אפשר גם ב-2 סירי גחנון בגודל 18 ואז מחלקים את הכמות לשניהם. כך מתקבלות 2 עוגות יפות במקום לחצות עוגה גדולה לשניים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הבמה כולה שלכם:

"גם אני הכנתי! מושלמת"

איריס אפריאט

עוגת גבינה אפויה
צילום: איריס אפריאט

"פעם ראשונה שלי יצאה מושלמת. תודה"

רויטל אלבס

עוגת גבינה אפויה
צילום: רויטל אלבס
עוגת גבינה אפויה
צילום: נאווה מלכה
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נאוה מלכה

Similar Posts

2 Comments

4.17 from 6 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements