עוגיות ריבה נוסטלגיות מושלמות
עוגיות ריבה נוסטלגיות, עם טעם של פעם שרק מעלה חיוך! מתכון קל לעוגיות הכי ותיקות בשוק!
מי מאיתנו לא זוכר את עוגיות הסנדוויץ' עם ריבה?! זו אחת העוגיות הכי מבוקשות והכי נוסטלגיות שיש, ולמען האמת, הן גם בין הקלות שיש להכנה! אז אם מתחשק לכם רגע נוסטלגי יש לנו בדיוק המתכון בשבילכם!
מתכון שמכינים בקלות רבה ותקבלו עוגיות שיעיפו אתכם כמה שנים טובות אחורה בזמן, יעלו לכם חיוך של ילדים על הפנים ויחממו לכם את הלב! עוגיות במרקם משגע ועם טעם של פעם שיש רק להן!
ספר המתכונים של אירית טרבס עובדיה
למה באמת כדאי לכם:
- עוגיות ריבה בצורת סנדוויץ' בדיוק כמו העוגיות של פעם!
- עוגיות משגעות שמעלות זיכרונות ילדות ומחממות את הלב!
- עוגיות מושלמות להגשה בכל הזדמנות ואפשר להכין גם פרווה!
- מתכון פשוט ביותר, שכולם יכולים להכין בבית ותמיד יוצאות טעימות!
שורה תחתונה: עוגיות ריבה הן עוגיות עם טעם של פעם, שאין לו תחרות, ולכן ברור שמכינים אותן!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
- קמח (450 גרם )
- ½1 מרגרינה (300 גרם )
- אבקת סוכר (100 גרם )
- 3 חלמונים
- גרידת תפוז / לימון (מעט )
למילוי:
- ריבה (מושקעת בטעם לבחירתכם)
אופן ההכנה
- מערבבים במיקסר את הקמח ואבקת הסוכר.
- מוסיפים את המרגרינה עד שהתערובת מתחילה להיראות כמו פירורי קוסקוס.
- מוסיפים את החלמונים לעיבוד קצר.
- מכניסים קירור בניילון נצמד למשך לא פחות משעה אחת.
- יוצרים צורות כרצונכם ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 20 דקות בערך
- ממלאים בריבה שבחרתם וסוגרים את העוגיות
שאלות נפוצות: עוגיות ריבה
משתמשים במרגרינה רכה או אפשר קרה ישר מהמקרר? קרה, אין צורך לרכך. |
נראה מעולה! אפשר לעשות את זה גם עם חמאה באותה הכמות או שרק מרגרינה? אפשר עם חמאה. |
איזו ריבה השתמשת? ריבה ביתית. |
את הריבה את מוסיפה אחרי האפייה, נכון? כן. |
יש מצב שהבצק יוצא יבש? קצת לא קל לעבוד אתו. ממש לא. הבצק אחרי קירור לא קשה וצריך רק קצת לעבד אותו. |
הבמה כולה שלכם:
"מצויינות. מחסלים ישר!"
הילה דיין
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: אירית אור טרבס