בצק פריך לעוגיות ב-3 מילויים
מתכון של בצק פריך במילוי תפוחים וקינמון שישגע את כל האורחים! מתכון קל לעוגיות מפנקות מבצק רך ונוח לעבודה!
עוגיות בצק פריך הן העוגיות הכי מפנקות שיש, עם מרקם שנמס בפה בכל ביס וטעמים מושלמים שמשדרגים כל כוס שתייה חמה. אז הפעם יש לנו מתכון לקינוח חורפי, מיוחד ומרשים כמו במסעדות ולא תאמינו כמה קל!
מתכון של בצק פריך לעוגיות, שניתן להכין בשלל מילויים ולגוון את חוויית הטעמים! עוגיות בצורת רביולי עם מילויים לבחירה: תפוחים, שקדים או תמרים. כל כך טעימות שקשה לנו לומר איזה מילוי טעים יותר!
למה באמת כדאי לכם: פאי תפוחים פרווה
- מתכון פשוט ביותר של בצק פריך שמתאים לכל עוגייה שתבחרו!
- המתכון כולל אפשרויות מילוי שונות וניתן לגוון את הטעמים!
- ניתן להכין את העוגיות פרווה ולהגיש גם לאחר ארוחה בשרית!
- ניתן להכין כמות גדולה, להקפיא ולשלוף מתי שרוצים!
שורה תחתונה: לא משנה איזה מילוי תבחרו, עוגיות בצק פריך הן הקינוח והנשנוש הכי מושלם ומפנק שיש!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
בצק פריך לעוגיות ב-3 מילויים
ציוד
המצרכים
לבצק:
- 4 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 2 כפיות סוכר
- 1 חבילה חמאה / מרגרינה / מחמאה (200 גרם )
- ¼ כוס שמן
- ½ כוס מים
- 1 כפית תמצית ווניל
- 1 שקית אבקת סוכר (10 גרם)
למילוי תפוחים:
- 4 תפוחים (חתוכים למרובעים קטנים)
- 1 כפית קינמון
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות סוכר חום
- מיץ לימון (מחצי לימון)
- 1 כף קורנפלור
למילוי שקדים:
- 1 כוס שקדים (טחונים דק)
- ¾ כוס אבקת סוכר
- 1 חלבון ביצה
- ½ כפית תמצית ווניל
- 5 טיפות מי ורדים
- ¼ כפית הל
למילוי תמרים:
- 12 תמרים (גדולים)
- ½ כוס פקאנים + אגוזים
- 1 כפית קינמון
אופן ההכנה
להכנת הבצק:
- נערבל את הכל במיקסר עד שנקבל בצק רך ונעים לעבודה אין צורך להשהות במקרר.
- נערוך מלבן גדול ודק, נסמן את חצי מהמלבן עם קורצן מרובע, ומעל הסימון נשים את מילוי התפוחים.
- נקפל מעל את חצי המלבן שלא סימנו על המילוי.
- עם קורצן נחתוך עד הסוף, זה אותה שיטה כמו שמכינים רביולי.
- נאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 18-25 דקות.
- נפזר אבקת סוכר בעודן חמות.
להכנת המילויים:
- תבחרו את המילוי שאתם אוהבים מהרכיבים למעלה ותערבו היטב.
- למילוי התמרים למעוך את התמרים במיקסר. להעביר לקערה ולהוסיף את הקינמון והאגוזים.
שאלות נפוצות: בצק פריך לעוגיות
אפשר במקום מחמאה להשתמש בשמן? כן, כוס ורבע. |
את התפוחים לא לבשל, ופשוט לשים כמו שהם? בדיוק. |
אם אני עושה את המילוי תפוחים צריך לשמור את העוגיות במקרר? לא, לשמור במקום קריר ונעים. |
אפשר להקפיא? כן, אפשר להקפיא לאחר האפייה. |
את התפוחים לא לבשל אותם לשים כמו שהם? כן. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: בצק פריך מתכון מאת: Naomi Beroukhim