עוגת קוקוס אגוזים עם שוקולד
עוגת קוקוס אגוזים פרווה עם נגיעות של שוקולד מריר! מתכון מהיר הכנה של עוגה משגעת שכל ביס ממנה הפתעה!
אחד השילובים הקטלניים עבורי הוא שילוב של קוקוס עם שוקולד ואגוזים. איך שלא תכינו את השילוב הזה, קניתם אותי! אבל העוגה שהכי עושה לי את זה זו עוגת קוקוס ואגוזים עם שבבי שוקולד מריר, שאני פשוט לא יכולה לראות אותה ולא לאכול ממנה!
אז קבלו את המתכון שאני מכינה בבית, בכל יום שישי, מתכון שמכינים בדקות ספורות ותגלו שגם אתם לא יכולים להפסיק לאכול ממנה! גם קלה וגם ממכרת, מה צריך יותר מזה?!
למה באמת כדאי לכם: עוגת קוקוס אגוזים
- עוגת קוקוס ואגוזים פרווה שאפשר להגיש ולאכול גם לאחר ארוחה בשרית.
- מתכון מהיר וקל להכנה, כמה פעולות קצרות ולתנור!
- שילוב טעמים מנצח, שכל ביס ממנו חגיגה אמיתית!
- כל כך טעימה שלא תוכלו לראות את העוגה ולא לאכול ממנה!
שורה תחתונה: עוגת קוקוס ואגוזים עם נגיעות שוקולד מריר, שילוב טעמים מושלם שקשה להתנגד לו!
עוגת קוקוס אגוזים עם שוקולד
ציוד
המצרכים
- ¼1 כוסות קמח לבן (194 גרם)
- ½ כוס קוקוס (38 גרם)
- 1 חבילה אגוזי מלך טחונים (100 גרם - טחונים גס)
- 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם - קצוץ גס)
- שמנת צמחית 5% שומן (120 מ"ל)
- ¾ כוס שמן קנולה (180 מ"ל)
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 5 ביצה (L)
- ¾ כוס סוכר (134 גרם)
אופן ההכנה
- להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם סוכר כ-4 דקות.
- בקערה נפרדת לערבב היטב חלמונים, שמנת ושמן.
- מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים.
- מוסיפים קוקוס, אגוזים ושוקולד ומערבבים לבלילה חלקה.
- מקפלים פנימה בעדינות את קצף החלבונים.
- מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות בטורבו, למשך 30-40 דקות.
- בודקים בעזרת שיפוד שהעוגה יבשה ומוכנה ומוציאים מהתנור.
במה ניתן להחליף את השמנת הצמחית? ניתן להחליף שמנת צמחית בחלבית או במיץ תפוזים או בחלב. |
בטוח על טורבו צריך לאפות? זה לא ייבש את העוגה? בטוח, אין מה לדאוג העוגה עסיסית וטעימה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגת קוקוס אגוזים מתכון מאת: הילה סמוכה רשתי
מה הציפוי שמעל העןגה? ואיך הכנת אותו?
מוסיפים 1 כפית שמן על כל 100 גרם שוקולד, לשקית ומזלפים. בהצלחה!
יצא ממש מושלמת עסיסית וגבוהה
שמחים שאהבת מירי, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/