עוגיות עבאדי עם ציפוי שומשום
עוגיות עבאדי – מתכון מנצח לעוגיות עבאדי נדירות עם סודה. כעכים מלוחים, קראנצ'יים וטעימים בטירוף.
עוגיות מלוחות הן ללא ספק עוגיות שקשה להפסיק לאכול אותן. הן סוגרות פינה במצב של רעב בין ארוחות ואפילו משמשות בתור ארוחה כשטובלים אותן בגבינת שמנת או כל גבינה אחרת שאוהבים. עוגיות עבאדי הן בדיוק מהסוג הזה.
מתכון מנצח לעוגיות עבאדי מלוחות, פריכות ומפנקות, שעבאדי עצמם יתחילו לבקש מכם את המתכון! מתכון עוגיות עבאדי נדירות, עם ציפוי שומשום משגע, שפשוט חובה לדאוג שתמיד תהיה צנצנת מלאה בהן על השיש בכל רגע נתון. נסו עכשיו!
למה באמת כדאי לכם:
- הסוד של עוגיות מושלמות של עבאדי עכשיו אצלכם במטבח!
- מתכון מושלם לבצק ללא שמרים, ללא ביצים וללא אבקת אפייה!
- מתכון כל כך קל להכנה – קערה אחת ולתנור!
- עוגיות פרווה שאפשר לאכול מתי שרוצים בלי לחשוב על בשר וחלב!
שורה תחתונה: מתכון קל לעוגיות עבאדי משגעות וטעימות בטירוף! כי עוגיות עבאדי מכינים ולא קונים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות עבאדי עם ציפוי שומשום
המצרכים
- 1 כוס בירה לבנה/מי סודה מוגז (עדיף בירה)
- 1 כוס שמן קנולה
- 1 כוס שומשום
- 1 כף מלח (שטוחה)
- ½3-3 כוסות קמח
אופן ההכנה
- שמים בקערה את כל המצרכים ביחד מהנוזלים ליבשים.
- נלוש את הכל ביחד עד שמתגבש בצק.
- יוצרים איזו צורה שרוצים, עיגולים, מקלות או בייגלה.
- אופים על חום 190 מעלות במצב טורבו עד להזהבה.
שאלות נפוצות:
כוס שומשום בבלילה? כן. |
אין במתכון אבקת אפייה? כן בלי שמרים וללא אפייה. |
מערבבים את השומשום עם כל המצרכים? לא מפזרים אותו מעל? כן, רק מבפנים.. |
לא צריך ביצים במתכון? לא. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: אופירה פחימה יחיא
ואוו, יצא מטורףףף!! ממכר בטירוף😘, אחרי שאוכלים אחד לא מסוגלים להפסיק.
לא מתאים לדיאטה!!!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
קל מאודדד להכנה!
אני מכינה את זה לפחות פעמיים בשבוע!
היי נועה,
מעולה, תענוג גדול שאת נהנית מהעוגיות!
אני קוראת להן עוגיות אסון כי הן כל כך טעימות וזה פשוט אסוןןן שאי אפשר להפסיק לאכול אותן 😂 הייתי מכורה לעבאדי עד שהכרתי את המתכון הזה אבל כבר אין צורך לקנות אותן יותר כי אפשר להכין בקלות!
תודההה ❤️
היי מיכל,
חחחח גדול, מסכימים לגמרי שאלה עוגיות אסון!
ממש כיף לדעת שאת כבר לא קונה אותן בסופר 🙂
מעולה!!( לאחר נסיון, הוספתי חצי מכמות השומשום).
היי אסתי,
תענוג! נשמח גם לראות תמונות שלהן אם צילמת בקבוצה 🙂
טעים, אפיתי כ-30 דקות ב-180 מעלות
היי,
מעולה, שמחים שאהבת ואת מוזמנת להעלות תמונות לקבוצה 🙂
גאוני!!
בדיוק כמו עבאדי, קריספי וטעים.
מה שכן, לא ממליצה לעשות עם קמח מלא, העוגיות נהרסו לגמרי, עשיתי עם קמח כוסמין לבן, ויצא מצוין!!!
מתכון מוצלח מאוד.
תודה לך!
היי תאיר,
שמחים מאוד לדעת שנהנית כל כך מהמתכון ותודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון 🙂
גם אני עשיתי עם קמח כוסמין לבן ויצא תותחחחח 🎉
אם מחליפים את הקמח הלבן בקמח כוסמין מה היחס לכמות המים?-
מחכה לתשובה במייל.
תודה מראש,
היי,
האם השאלה לגבי קמח כוסמין לבן או מלא? (יש גם 80%, אז נשמח לדעת) 🙂