לחווית טעמים מתוקה במיוחד: מתכון עוגיות מקרוד חגיגיות שכולם אוהבים!
מתכון עוגיות מקרוד מנצח לחג פורים מתוק במיוחד, לכם ולכל היקרים לבכם שיתפוצצו מאושר כשיבינו איך פינקתם אותם, כבר בביס הראשון של העוגיה הראשונה ששולפים ממשלוח המנות. ים של זכרונות בעוגיית סולת ותמרים קלאסית אחת שכל הגילאים אוהבים.
מקרוד מתכון אמיתי מנצח

מקרוד אמיתי – טוניסאי, אלג'יראי, או שדווקא טריפוליטאי. מה שבטוח שעל העוגייה הזו, כולם עפים!
מתכון למקרוד מנצח לחג פורים מתוק במיוחד, לכם ולכל היקרים לבכם שיתפוצצו מאושר כשיבינו איך פינקתם אותם,
כבר בביס הראשון של העוגיה הראשונה ששולפים ממשלוח המנות. ים של זכרונות בעוגיית סולת ותמרים קלאסית אחת שכל הגילאים אוהבים.

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: מקרוד מתכון מנצח
- הכי טעים שיש: אין מצב מישהו שתישאר עוגיה בצלחת!
- מתכון מתאים למשלוח מנות ולחג מתוק במיוחד.
- עוגיות מפוצצות בתמרים העתירים בויטמינים ומתיקות טבעית!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
להכנת הבצק:
- ¼2 כוסות סולת
- ¼1 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 2 כפות סוכר
- מלח (קורט)
- ½ כוס שמן (חם)
- 1 כוס מים (פושרים)
להכנת המילוי:
- ½ קילו תמרים (טחונים)
- 1 כף שמן
- 1 כף קקאו
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- ¼ כפית קינמון
להכנת הסירופ:
- 3 כוסות סוכר
- 2 כוסות מים
- 1 פרוסת לימון
- מי ורדים (כמה טיפות)
אופן ההכנה
- להכין בצק רך מכל החומרים ולהניח למנוחה כעשרים דקות.
- לערבב היטב את התמרים והתבלינים ולהניח בצד.
- לחלק את הבצק ל-2 ולרדד כל חלק לעלה בעובי חצי סנטימטר.
- למרוח את התמרים ולגלגל.
- לפרוס באלכסון לפרוסות בעובי 1 סנטימטר ולטגן בשמן חם ועמוק.
סירופ:
- לבשל את מרכיבי הסירופ עד להסמכה קלה.
- לטבול בסירופ בעודו חם.
הערות וטיפים
- אם הבצק קשה, אפשר להוסיף עוד מים - הבצק צריך לצאת רך!
- איך נדע שהסירופ מוכן? - לקחת טיפה מהסירופ בין שתי אצבעות ולהפריד אותן אם נוצר מעין סיב הסירופ מוכן.
[adinserter block="4"]
הבמה כולה שלכם:

"יצא מעולה… חג שמח!!!"
אורלי קריאף פחימה

"גם אני הכנתי!!!"
גילה לוי
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מקרוד מתכון מאת פלורה היימן

אפשרי עם ממרח תמרים?
אפשר ממרח 100% תמרים טחונים