ירקות בתנור

תחזרו לשורשים ותאכלו טעיםםם: לקט ירקות בתנור (עסיסיים, בריאים, נימוחים)

חייבים לשמור על אורח חיים בריא? אוהבים ירקות, אבל קצת נמאס מסלט קר? בואו להכין בקלילות לקט ירקות בתנור אפויים מושלמים שיהוו מנה מלאת בריאות ועסיסיות עם שפע ירקות שורש נהדרים לעונה – בטטות, כרוביות ותפוחי אדמה קטנים ותיבול מדויק של שום, שמן זית ועלי טימין ריחניים. מושלם לתוספת לכל ארוחה, למנת פתיחה יפה וקלילה, ולנשנוש בריא מלא ויטמינים לגמרי לבד

לקט ירקות בתנור (עסיסיים, בריאים, נימוחים)

בואו להכין בקלילות לקט ירקות בתנור עם שפע ירקות המושלם כתוספת לכל ארוחה, למנת פתיחה קלילה, ולנשנוש
בהשראת: רחל עטיה
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
ירקות בתנור
חייבים לשמור על אורח חיים בריא? אוהבים ירקות, אבל קצת נמאס מסלט קר? בואו להכין בקלילות לקט ירקות בתנור מושלמים שיהוו מנה מלאת בריאות ועסיסיות… הכנה קלה במיוחד, שפע של ירקות שורש נהדרים לעונה – בטטות, כרוביות ותפוחי אדמה קטנים – תיבול מדויק של שום, שמן זית ועלי טימין ריחניים וכל הבית יוצף באווירה בריאה ופותחת תיאבון. ירקות בתנור רכים ונימוחים מושלמים לתוספת לכל ארוחה, למנת פתיחה יפה וקלילה, ולנשנוש בריא מלא ויטמינים לגמרי לבד

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/רחל-עטיהicon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של רחל עטיה [/button]

ירקות בתנור
צילום: רחל עטיה

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: ירקות בתנור

 
  • קצת נמאס מסלט קר? בואו להכין בקלילות לקט ירקות אפויים מושלמים שיהוו מנה מלאת בריאות ועסיסיות…
  • שפע ירקות שורש נהדרים לעונה – בטטות, כרוביות ותפוחי אדמה קטנים בתיבול ריחני ומדויק
שורה תחתונה: ירקות בתנור נימוחים מושלמים לתוספת לכל ארוחה, למנת פתיחה קלילה, ולנשנוש בריא לגמרי לבד  

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!  דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? ירקות בתנור

ירקות בתנור

לקט ירקות בתנור (עסיסיים, בריאים, נימוחים)

בואו להכין בקלילות לקט ירקות בתנור עם שפע ירקות המושלם כתוספת לכל ארוחה, למנת פתיחה קלילה, ולנשנוש
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: רחל עטיה
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 6-8 תפוחי אדמה
  • כרובית
  • בטטה מקולפת וחתוכה לפרוסות
  • לרוטב:
  • ½ כוס שמן זית
  • כמה שיני שום
  • פלפל שחור טחון וגרוס
  • פפריקה
  • מעט עלי רוזמרין או טימין
  • תבלין פילדלפיה
  • טיפה חרדל
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • נרתיח את תפוחי האדמה עד ריכוך, נרתיח בחצי בישול את הכרובית. בקערה נבחש היטב את כל חומרי הרוטב, נכניס את הכרובית לרוטב ונעסה עם הידיים. נניח בתבנית על נייר אפייה (אפשר בתבנית עגולה או בסוטז׳)
  • נטבול גם את תפוחי האדמה ברוטב ונעסה עם הידיים כדי לספוג את הטעמים. נסדר מסביב לכרובית בתבנית ונשים את פרוסות הבטטה. את שארית הרוטב נשפוך מעל כל הירקות
  • נכניס לתנור על 220 מעלות ונאפה עד השחמה יפה. נכבה את התנור ונשאיר עוד כמה דקות
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

ירקות בתנור
צילום: רחל עטיה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

לפני שאתם מתנפלים על ירקות מהממים אלה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

4.50 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?