| | | | |

ריבועי עוגת גבינה אפויה של פעם

עוגת גבינה אפויה כמו של פעם, קלה להכנה, טעימה ומפנקת בהגשה אישית!
בהשראת: הודיה בוטון
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
עוגת גבינה אפויה של פעם

עוגת גבינה אפויה של פעם, טעימה וממכרת! מתכון קל של עוגת שמרים גבינה הכי מושלמת שיש!

עוגות שמרים הם חולשה של הרבה אנשים ובצדק, הן פשוט הכי טעימות שיש! אז הפעם פינקנו אתכם מתכון של עוגת גבינה אפויה פשוטה להכנה, שחייבת לצאת לכם טעימה ולא תוכלו להתרחק ממנה עד שהיא תיגמר!

מתכון של עוגת גבינה אפויה עם תחתית ועם ועם ציפוי – עוגת גבינה סנדוויץ' שכל ביס ממנה פינוק אמיתי! מושלמת להגשה בכל רגע נתון, מושלמת לצד הקפה והתה ואף אחד לא יוכל להתנגד לה!

ספר המתכונים של הודיה בוטון

עוגת גבינה אפויה קלה
צילום: נעמי שושן

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה קלה

  • עוגה מפנקת וטעימה, במרקם משגע שכיף לאכול בכל רגע!
  • עוגת גבינה אפויה קלה ביותר להכנה ובלי הפקות מיותרות במטבח!
  • קינוח מושלם כשרוצים לפנק את המשפחה והאורחים!
  • עוגת פס, שמגישים בצורת חיתוכיות ובהגשה אישית מרשימה ומפנקת!

שורה תחתונה: כשמשלבים עוגת שמרים עם עוגת גבינה, מקבלים עוגת גבינה אפויה מרשימה וממכרת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?
עוגת גבינה אפויה של פעם

עוגת גבינה אפויה של פעם

ריבועי עוגת גבינה אפויה של פעם

עוגת גבינה אפויה כמו של פעם, קלה להכנה, טעימה ומפנקת בהגשה אישית!
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: הודיה בוטון

ציוד

תבנית אפייה בינונית
מידה: כוס חד פעמי קר

המצרכים

לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • 1 חבילת חמאה
  • 2 חלמונים
  • 2 כפיות סוכר
  • ½1 כפות שמרים
  • ½ כוס מים

למילוי:

  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 ק"ג גבינה 5% (2 אריזות של 500 גרם כל אחת)
  • 5 שקיות סוכר וניל (50 גרם)
  • 5 כפות קמח
  • ¼ כפית אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 200 מ"ל גיל / לבן / אשל / שמנת חמוצה

אופן ההכנה

  • מכינה את הבצק מחלקת לשניים - אחד משטיחה על המגש את השני משאירה ללמעלה.
  • מערבבת את כל חומרי המילוי יחד ושמה על הבצק ששטחתי.
  • מרדדת את החלק השני של הבצק מגלגלת בעדינות ומקמחת על המערוך ושמה מעל המילוי (אפשר גם פשוט לקפל).
  • שמה בתנור רבע שעה בלי כיסוי על 150-160 מעלות. אחרי רבע שעה מכסים בנייר כסף וממשיכים לאפות עד שרואים שהאמצע של העוגה עלה יפה. לאחר מכן מוציאים את הנייר ונותנים לעוגה להשחים. סה"כ בערך 50 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה 

כמה זמן התפחה?
כרבע שעה. בזמן שמכינים את המילוי.
אפשר להחליף את המרגרינה בשמן?
לא ניסיתי, אבל חושבת שכן בכוס שמן.
הודיה מה אפשר לשים במקום גילה? אני לא מוצאת.
אשל, פעם שמתי שמנת אבל זה פחות טעים.
איך יוצא לך הבצק כל כך ישר?
פותחת עם מערוך.
איך את רואה שהעוגה עלתה אם היא מכוסה בנייר כסף, ועוד דבר האם היא לא כבדה לאכילה?
העוגה לקראת הסוף מוציאים את הנייר כסף והיא ממש לא כבדה טעימה מאוד.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת שמרים גבינה
צילום: עפרי כהן

"יצא מושלם!"
עפרי כהן

עוגת גבינה אפויה של פעם
צילום: רותי צעירי

"גם אני עשיתי מושלמת תודה לך על המתכון!"
רותי צעירי

עוגת שמרים גבינה
צילום: הילה קורן

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Hodaya Boton, נעמי שושן

Similar Posts

6 Comments

    1. 1. חבילת גבינה משקלה 250 גרם. אז צריך 4 חבילות או 2 חבילות של חצי קילו.

      2. מי מעיז להשתמש בכלל במרגרינה?!? רק חמאה!!!

      3. ומי משתמש ב"גילה" וזהו מוצר שנמצא רק ברשתות חרדיות. משתמשים באשל או לבן או שמנת.

      חוץ מזה הכל טוב.. נגיד….

4.63 from 8 votes (8 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements