קציצות ברוקולי טבעוניות ללא גלוטן
איך אנחנו אוהביםםם קציצות, כי ברור לנו תמיד שכל ביס מהן יבטיח עונג עסיסי, עשיר ומשביע!
ואם הן גם קציצות ברוקולי טבעוניות, קלות, בריאות וללא גלוטן בכלל אנחנו עפים עליהן. גם בזכות הצבע הירוק המהפנט, אבל לא פחות בגלל הטעם המושלם, הפריכות הממכרת מבחוץ ועושר הטעמים הרך מבפנים.
כי איך אפשר שלא להכין בקלות ולזלול במהירות קציצות ברוקולי עשירות בערכים תזונתיים ובכל טוב של טופו "בשרני", שיבולת שועל קריספית ותיבול מלא ניחוחות מגרים… יבואו מעולה לצד כל מתבל וסלט רענן
למה באמת כדאי לכם: קציצות ברוקולי טבעוניות
- קציצות ברוקולי אפויות שייחטפו ברגע, אז כדאי מאודדד להכפיל כמויות
- לביבות ברוקולי אפויות שתמיד אפשר להקפיא אותן ולשלוף ברגע הנכון
שורה תחתונה: ה-כל יש בהן – קציצות ברוקולי טבעוניות, וגם נטולות גלוטן, וגם עשירות בערכים תזונתיים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
קציצות ברוקולי טבעוניות ללא גלוטן
המצרכים
- 1 חבילת טופו קדיתא 300 גרם
- 400-500 גרם ברוקולי מאודה קלות
- ½ כוס שיבולת שועל
- 1 בצל גדול חתוך קטן (רצוי לטגן לפני - מוסיף מאד לטעם)
- שן שום
- חופן כוסברה חתוכה קטן
- 2 כפיות שום יבש
- 2 כפיות בצל יבש
- כף טחינה גולמית
- חופן פטרוזיליה
- מעט כורוכום
- מלח
- פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- נטחן הכל במעבד מזון, בידיים משומנות או רטובות נעשה קציצות
- נניח על מגש אפיה ונאפה בחום 200 מעלות כ-20 דקות או עד שמזהיב
הערות וטיפים
- מה זה טופו קדיתא?
זה טופו שהמרקם שלו מאוד עדין וגם הטעם. הוא יותר יקר מהטופו הרגיל אבל מבחינת האיכות הוא נפלא ולא משתווה לטופו הרגיל שאיתו אפשר להשתמש לצלייה או תוספת לסלט
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אתכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!