יפהפה, צבעוני וטבעי: סלט שורשים עם טריק שכדאי להכיר אם אוהבים כרוב!
אין בכלל ספק כי סלט ירקות שורש הוא אחד הטעימים, הצבעוניים והיפים ביותר מבין כל הסלטים. ועם המתכון הנהדר כאן – תקבלו סלט שורשים מדהים שמוכן במהירות מכל ירק כמעט שיש במקרר. הסלט מצטיין בתיבול לימוני נפלא, יציף אתכם בתחושת רעננות בריאה, ימלא אתכם בוויטמינים מבורכים, יעלה ניחוחות של טריות מופלאה ויצבע את השולחן בצבעי טבע מרהיבים ומגרים
סלט שורשים מדהים (מכל ירק כמעט!)

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/צביה-אורן icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של צביה אורן [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: סלט שורשים
- עושר מופלא וצבעוני של סלט ירקות שורש נהדר, מלאי ויטמינים מבורכים
- סלט ירקות שורש מוכן במהירות מכל ירק כמעט שיש במקרר…
- רוטב לסלט שורשים בתיבול לימוני נפלא שיציף אתכם בתחושת רעננות בריאה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? סלט שורשים

סלט שורשים מדהים (מכל ירק כמעט!)
המצרכים
- 1 סלק אדום ללא הקליפה ולא מבושל
- 1 קולורבי ללא קליפה
- 1 גזר ללא קליפה
- קצת פחות מ-1/4 כרוב סגול
- קצת פחות מ-1/4 כרוב לבן
- מעט פטרוזיליה קצוצה דק
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 1 מיץ לימון סחוט
- 1 שן שום חתוכה קוביות קטנות
- 1 כפית שטוחה מלח הימלאיה ורוד
- ¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- חותכים את כל הירקות לג׳וליאנים (מקלות דקים)
- את הסלק והכרוב הסגול מומלץ לחתוך לג׳וליאנים ולשים בקערה עם מים קרים ל-1/4 שעה, זה מוציא את הצבע, משאיר אותם יציבים וכך הם לא צובעים את שאר הסלט.
- מסננים ומערבבים עם שאר הירקות בעדינות. קוצצים את הפטרוזיליה דק דק ומפזרים מעל.
- לוקחים לימון, שוטפים את קליפתו ומגרדים דק כפית אחת ומפזרים על הסלט
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב ומזלפים מעל הסלט. אפשר לפזר מעל שומשום מלא קלוי או כל אגוז אחר.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו סלט ירקות שורש טעים ומרענן שמוסיף שלמות מענגת לכל שולחן ארוחה.
