גרנולה ביתית בניחוח מייפל וקינמון

למה לקנות גרנולה תעשייתית יקרה ומלאה בחומרים מלאכותיים, כשאפשר להכין בדקות גרנולה ביתית טבעית, בריאה, קלה, זולה ומעווווולה?
אז הנה המתכון הכי קליל וקצר של גרנולה ביתית מענגת וממכרת במרקם קראנצ'י נהדר וניחוח משכר של מייפל וקינמון?
וחוץ מהטעם המהמם שלה, זכרו שכשמכינים גרנולה ביתית, אתם אלו ששולטים בכמות הסוכר והשמן, ויכולים להוסיף לה כל תוספות שאתם אוהבים – פקאנים, שקדים, שבבי קוקוס, אגוזי מלך, שומשום או פולי קקאו, חמוציות וכל מה שמתחשק!

למה באמת כדאי לכם: גרנולה ביתית
- ניתן לאחסן את הגרנולה על השיש למשך שבועיים, רק שהיא תתחסל הרבה קודם ?
- אחרי שתכינו גרנולה ביתית פעם אחת בעצמכם – לעולם לא תקנו יותר בחוץ
שורה תחתונה: כמו קורנפלקס למבוגרים אבל הרבה הרבה יותר טבעי, טעים ובריא
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? גרנולה ביתית

גרנולה ביתית בניחוח מייפל וקינמון
ציוד
המצרכים
- 3 כוסות שיבולת שועל עבה
- 1 כוס תוספות קצוצות גס לבחירה - פקאנים, שקדים, קוקוס, אגוזי מלך, שומשום, פולי קקאו, חמוציות...
- 2 כפות סוכר קוקוס (או סוכר חום/לבן)
- 2 כפות טחינה גולמית (או להחליף בשקדייה או להמיר בכף נוספת של שמן זית ועוד כף מייפל)
- ¼ כוס שמן זית
- ¼ כוס מייפל
- 1 כפית קינמון /תמצית וניל
אופן ההכנה
- בקערה נערבב היטב את שיבולת השועל עם השמן, סוכר, מייפל, טחינה גולמית וקינמון.
- נשטח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ונכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 10-12 דקות.
- נוסיף לגרנולה גם את כוס התוספות, נערבב ונכניס לעוד 5 דקות אפייה. נמתין לקירור מלא ונעביר לכלי אטום.
הבמה כולה שלכם:
"עשיתי כפול טעים בטירוףףףף"
ציפי גבע

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…
עוד מתכונים מעניינים באתר
-
- חזה עוף בתנור או על הפלנצ'ה
- מתכון סלט בורגול עשיר
- בורקס דפי אורז ללא גלוטן
- סלט חסה מרענן ודל קלוריות
צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר!